Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dubioza u Spaladium Areni

Dubioza u Spaladium AreniNakon rasprodanih dvoranskih koncerata u Zagrebu i Rijeci, najveća regionalna live atrakcija, Dubioza Kolektiv dolazi u splitsku Spaladium Arenu u subotu 01.03. 2014. godine.

Na spektaklu u trajanju od gotovo pet sati društvo će im, kao i u Rijeci, praviti beogradski S.A.R.S. i zagrebački punk rockeri Brkovi.

Rasprodani koncerti Dubioze u Zagrebu i Rijeci pokazali su da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije čiji nastupi su usavršeni gostovanjima na brojnim europskim i svjetskim pozornicama. U Split Dubioza dolazi sa dosad neviđenom produkcijom i bogatija za dva iznimna susreta sa domaćim fanovima među kojima je bilo njih jako puno iz Dalmacije.

Za svaki od koncerata došlo je mnogo upita fanova iz Zadra, Šibenika, Makarske, Primoštena, Biograda na moru te, naravno, Splita odakle su, primjerice, dvojica fanova – Luka i Teo – putovali puno sati kako bi stigli na riječku svirku svog omiljenog benda. Takvih primjera je mnogo, zato će se Splitu i Dalmaciji posvetiti posebna pažnja i temeljito pripremiti jedan od najvećih dvoranskih rock koncerata u prvom djelu 2014. godine.

Album “Apsurdistan” odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama i već sad proglašava albumom godine. Jednaka je reakcija i publike koja je samo par dana nakon objave na gerilskoj svirci upriličenoj u Bogovićevoj napamet znala sve tekstove.

Upravo tamo, među više od tisuću fanova koji su zakrčili centar Zagreba, vidjelo se da Dubioza uživa status kao malo koji bend u novijoj povijesti. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova “Brijuna”, “Kaži”, “Prvi Maj”, “Tranzicija” ili “Krivo je more 2”, energija kojom ovaj izniman bend isijava sa scene I komunicira s publikom - sve to skupa učinilo je od “Apsurdistana” najtraženiju robu na Balkanu. Bilo da su je dobili na poklon od benda ili kupili u CD shopu (i podržali lokalni record store) novi album Dubioze trenutno se vrti u najviše playera regije. Stoga je idealno vrijeme za početak odbrojavanja do velikog splitskog koncerta.

Prodaja ulaznica započinje u ponedjeljak, 2.12.2013., a početna cijena će im iznositi 65 kn i vrijedit će do 31.12.2013. godine.

Od srijede, 01.01. 2014. cijena se diže na 75 kn.
Na dan koncerta, 01.03.2014. za ulaznicu će trebati izdvojiti 90 kn.

Popis službenih prodajnih mjesta bit će objavljen krajem sljedećeg tjedna, barem četiri dana prije početka prodaje.

Dubiozu, Brkove i S.A.R.S. u Split dovodi LAA.

Objavljeno 23.11.2013.

Vremeplov

U Rijeci nema tramvaja. Ima autobus, ali tu penzioneri imaju besplatan prijevoz, tako da se teško može u miru čitati. Odem uz more, na neku klupu...
Nikola Petković, riječki kolumnist i kritičar