Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dućan ploča PDV otvara svoja vrata

Dućan ploča PDV otvara svoja vrata PDV konačno dobiva svoj fizički oblik kao dućan ploča i još štošta drugog. U sklopu otvorenja održati će se promocija novog spota indie-rock benda ESC Life. Dućan se otvara u subotu, 30.07. u 18h na adresi Međimurska 21, Zagreb.

U sklopu nedavno otvorenog konceptualnog prostora Pločnik, na prvom katu će se nalaziti dućan ploča PDV sa raznim pratećim arsenalom vezanog uz vinilnu kulturu i DJ opremu. Dućan se otvara u subotu, 30. srpnja u 18h na adresi Međimurska 21, Zagreb. Od šarolikih žanrova, te izvođača u ponudi iz punk, HC, dub, reggae, rock, techno, house, bass i srodnih kretanja, zasigurno će se naći ponešto za zadovoljavanje ukusa svih audiofilnih uživatelja.

Uz izdavaštvo PDV se bavi i proizvodnjom kvalitetnog merchandise-a za bendove/izvođače poput Elemental, ABOP, Radikal Dub Kolektiv, Filip Motovunski, Fakofbolan, Stonebride itd., kao i festivale Seasplash, Outlook, Dimensions i Slurp.

Asortiman u rasponu od kratkih ili dugih majica, hoodie-a do potkošulja, torbi, kapa i sl. Kao distributeri etiketa s kojima dijelimo zajedničku frekvenciju, kroz razne PDV aktivnosti nastavljamo dalje suradnju s novima. Također, dajemo 10% popusta kupcima na artikle iz PDV asortimana prilikom otvorenja dućana. Za atmosferu će biti zadužen kućni tim kojeg čine: DJ Metniga, DJ 6x6 i DJ Sticky Steps.

Objavljeno 29.07.2016.

Vremeplov

Dođeš, sviraš, i nadaš se da su neki bitni igrači u publici, koji mogu i žele ti pomoći u budućnosti. Odnosno žele pomoći sebi na način da usput možda pomognu i tebi.
Mario Grdošić, glazbeni promotor