Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dunja Knebl objavila video za pjesmu “Naša mat”

Dunja Knebl objavila video za pjesmu “Naša mat”Dunja Knebl objavila je video spot za pjesmu “Naša mat”, tradicijsku pjesmu iz austrijskog Gradišća u kojoj se opisuje vječita borba za slobodu i samostalnost među ljudima koji su bliski. Pjesma “Naša mat” nalazi se na najnovijem albumu Dunje Knebl “Tamo Gori”, s glazbenim sastavom Kololira.

Dunja Knebl o pjesmi “Naša mat (su rekli)”: “Volim obrađivati slabo poznate, ili gotovo nepoznate pjesme iz hrvatske baštine. “Naša mat” je jedna od takvih pjesama kojoj sam se nekoliko puta “vraćala”. Volim pjesme koje se čine jednostavnima, ali ih možemo interpretirati na različite načine pa su time svevremene i univerzalne. Volim kad se pjesma interpretira na različite načine. Počelo je od jednostavnog aranžmana uz gitaru Danijela Maoduša 2007. Snimka nije objavljena niti na jednom albumu pa se “Naša mat (su rekli)” ponovo našla među odabranima za koncert s Ninom Kraljić i Kololirom 16.11.2017. u okviru “Začarane Močvare”. Nije se samo meni ta pjesma jako sviđala, pa se napokon našla i na albumu “Tamo gori” s Kololirom u još ljepšem I bogatijem aranžmanu. Voljela bih da još puno slabo poznatih hrvatskih tradicijskih pjesama dožive različite obrade kako bi našle put do slušatelja. Pjesme mogu preživjeti samo ako ih se može slušati; znači da ih trebamo pjevati, svirati i/ili snimiti.”

Objavljeno 09.02.2021.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)