Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dva sata odličnih Jinxa

Dva sata odličnih JinxaU subotu navečer, Jinxi su u prepunom zagrebačkom klubu Boogaloo održali fantastičan koncert kojim je ujedno najavljen skori izlazak novog albuma ’Diksilend’.

Tijekom više od dva sata savršene svirke, uz presjek najvećih hitova iz dosadašnje karijere, poput ’Na čemu si ti’, ’Smijem se’, ’Strijele na horizontu’, ’Tamo gdje je sve po mom’, ’Ljeto’, ’Na zapadu’ i mnoge druge, bend je uspješno predstavio i nove pjesme sa nadolazećeg albuma ’Diksilend’.

Osim ’Da smo se voljeli manje’, prvog singla i još uvjek ultimativnog hita u domaćem eteru sa kojim je uz zborno pjevanje cijele dvorane otvoren koncert, zagrebačka publika je odlično primila nove pjesme poput ’Pravo’, ’Barakuda’, ’Klinci su u redu’ kao i aktualni singl ’Na zub su me uzeli mama’ za čiju se izvedbu bendu na pozornici pridružio Astronaut Daddy iz
skupine Pips, Chips & Videoclips.

Oduševljena zagrebačka publika nekoliko je puta zvala Jinxe da se vrate na pozornicu, što je najbolji dokaz uspjeha novog koncertnog predstavljanja na domaćem terenu.

Subotnji koncert bio je odličan uvod u sam izlazak albuma, koji se upravo završava i za nekoliko tjedana možemo ga očekivati u prodaji, a uskoro očekujemo i nove koncertne nastupe Jinxa, koji slijede po izlasku albuma.

pr

Objavljeno 19.10.2010.

Vremeplov

O Milesu Davisu se ne bi smijelo kazati išta loše jer je učinio nevjerovatne stvari i njegov doprinos modernoj muzici je ogroman.
John Mclaughlin