Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dvodnevni glazbeni događaj u DC Rojc!

Dvodnevni glazbeni događaj u DC Rojc!EduSplash - multimedijska platforma za edukaciju i razvoj organizira dvodnevni glazbeni događaj pod nazivom ”Do It With Others” kojim se obilježava završetak prvog ciklusa edukacija EduSplash platforme 2017. godine.

Petak 5.5.2017. / DC Rojc – dvorište 21-04h / ulaz slobodan
Prvi dandogađaja posvećen je pulsko-istarskoj bass sceni. Reggae/dub/dubstep ritmove prezentirat će: Pulap Reggae Station, Bass Experiemce (Jan Becele & Richo), Proove & Dega, Vibrations Addict, Dub Jahners, Luka Selecta.

Subota 6.5.2017. / DC Rojc – dvorište 21-04h / ulaz 40 kn
Drugog dana održati će se koncert na kojem će nastupiti legendarna punk-rock grupa Goblini iz Srbije. Uz njih će na pozornici u dvorištu Rojca nastupiti i tri pulske grupe: The Blackbellis, Ovrha i Kani Bastardi.

Grupa Goblini je osnovana u ožujku 1992. godine, a osnivači su bili Golub, Alen Jovanović i Vlada Kokotović. Alen i Vlada su prije toga svirali u grupi Lorelai, koja se raspala 1991. godine. Prvi album Goblina objavljen je 1994. godine, a on je sadržavao dosta pjesama grupe Lorelai, ali i neke nove pjesme. Iste godine su objavili i drugi album, koji je donio nekoliko njihovih prepoznatljivih hitova, ali je sadržavao i nekoliko pjesama s prvog albuma.

Nakon brojnih koncerata izdan je dupli CD Turneja U magnovenju 96/97, gde je dodana i nova pjesma Punk’s Not Dead. Grupa je u tom periodu imala velik broj nastupa izvan zemlje, posebno u Sloveniji.

U ljeto 1997. su nastupili prije Motorheada na festivalu u Budimpešti. Album Re Contra se završava na dan početka NATO bombardiranja Srbije. Uslijed svih događaja, bend izdaje ovaj album tek u prosincu 1999. godine, ali prije toga odlazi na talijansku turneju tijekom koje sviraju u Milanu, Rimu, Bologni, Torinu...

Krajem 2004. godine izlazi novo izdanje Goblina pod nazivom Najbolje priče koje predstavlja zbirku najvećih hitova sastavljenu od koncertnih snimaka i to baš iz onog perioda kada su Goblini bili na vrhuncu karijere. 2013. godine konačno objavljuju peti studijski album Roba s greškom (Long plej) s 13 novih pjesama. Članovi grupe Goblini: Branko Golubović Golub (pjevač), Alen Jovanović (gitara), Vlada Kokotović (bas), Nenad Divnić (bubnjevi), Zoran Jević Fric (bubnjevi) i Leo Pilipović (gitara).

The BlackBellis je čistokrvna pulska rock’n’roll skupina sastavljena na inicijativu Mira Kusačića i Damira Bačca Belog potkraj ljeta 2016 godine. Nakon kratkih dogovora i usuglašavanja vezanih uz glazbene želje i očekivanja, odabir posade, te ostale logističke sitnice, grupa ubrzo počinje s radom.

Glazba koju sviraju nazivaju ”backstreet rock’n’roll”, dobrim dijelom se naslanja na iskušane rock’n’roll recepte iz povijesti takve glazbe, ali i iz modernijeg pristupa istoj. Dajte im ljubavi i podrške, a vratit će vam glazbom, poruka je koju vam šalju BlackBellis.

Punk band Ovrha iz Pule osnovan je 2012. godine, članovi benda su Brgy (vokal), Emil (gitara), Wolgy (bass) i Žare (bubanj). Radi se o glazbenicima s višegodišnjim iskustvom u pulskim bendovima: Crnački Znoj, Frontalni Udar, Pokret Otpora, Preludium i Reanimacija. Iza sebe imaju mnoštvo koncerata te studijski samoizdat album „Država“ snimljen 2014. u studiu „Ja sam glup“ sa Juletom.

Omladinski punk band iz Pule, osnovan tijekom ljeta 2015. Članovi banda su: Zajo vokal, Matej gitara, Vincent bubanj i Fićo bass. Nakon prvog demo albuma „Demo kancone“ slijedi studijski album „Greatest Tits“ koji je trenutno u fazi postprodukcije.

Objavljeno 26.04.2017.

Vremeplov

Ne primam dobro komplimente. Uvijek spustim glavu, pobjegnem negdje i pokušam to zaboraviti što prije.
Laurie Anderson