Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dvodnevni glazbeni događaj u DC Rojc!

Dvodnevni glazbeni događaj u DC Rojc!EduSplash - multimedijska platforma za edukaciju i razvoj organizira dvodnevni glazbeni događaj pod nazivom ”Do It With Others” kojim se obilježava završetak prvog ciklusa edukacija EduSplash platforme 2017. godine.

Petak 5.5.2017. / DC Rojc – dvorište 21-04h / ulaz slobodan
Prvi dandogađaja posvećen je pulsko-istarskoj bass sceni. Reggae/dub/dubstep ritmove prezentirat će: Pulap Reggae Station, Bass Experiemce (Jan Becele & Richo), Proove & Dega, Vibrations Addict, Dub Jahners, Luka Selecta.

Subota 6.5.2017. / DC Rojc – dvorište 21-04h / ulaz 40 kn
Drugog dana održati će se koncert na kojem će nastupiti legendarna punk-rock grupa Goblini iz Srbije. Uz njih će na pozornici u dvorištu Rojca nastupiti i tri pulske grupe: The Blackbellis, Ovrha i Kani Bastardi.

Grupa Goblini je osnovana u ožujku 1992. godine, a osnivači su bili Golub, Alen Jovanović i Vlada Kokotović. Alen i Vlada su prije toga svirali u grupi Lorelai, koja se raspala 1991. godine. Prvi album Goblina objavljen je 1994. godine, a on je sadržavao dosta pjesama grupe Lorelai, ali i neke nove pjesme. Iste godine su objavili i drugi album, koji je donio nekoliko njihovih prepoznatljivih hitova, ali je sadržavao i nekoliko pjesama s prvog albuma.

Nakon brojnih koncerata izdan je dupli CD Turneja U magnovenju 96/97, gde je dodana i nova pjesma Punk’s Not Dead. Grupa je u tom periodu imala velik broj nastupa izvan zemlje, posebno u Sloveniji.

U ljeto 1997. su nastupili prije Motorheada na festivalu u Budimpešti. Album Re Contra se završava na dan početka NATO bombardiranja Srbije. Uslijed svih događaja, bend izdaje ovaj album tek u prosincu 1999. godine, ali prije toga odlazi na talijansku turneju tijekom koje sviraju u Milanu, Rimu, Bologni, Torinu...

Krajem 2004. godine izlazi novo izdanje Goblina pod nazivom Najbolje priče koje predstavlja zbirku najvećih hitova sastavljenu od koncertnih snimaka i to baš iz onog perioda kada su Goblini bili na vrhuncu karijere. 2013. godine konačno objavljuju peti studijski album Roba s greškom (Long plej) s 13 novih pjesama. Članovi grupe Goblini: Branko Golubović Golub (pjevač), Alen Jovanović (gitara), Vlada Kokotović (bas), Nenad Divnić (bubnjevi), Zoran Jević Fric (bubnjevi) i Leo Pilipović (gitara).

The BlackBellis je čistokrvna pulska rock’n’roll skupina sastavljena na inicijativu Mira Kusačića i Damira Bačca Belog potkraj ljeta 2016 godine. Nakon kratkih dogovora i usuglašavanja vezanih uz glazbene želje i očekivanja, odabir posade, te ostale logističke sitnice, grupa ubrzo počinje s radom.

Glazba koju sviraju nazivaju ”backstreet rock’n’roll”, dobrim dijelom se naslanja na iskušane rock’n’roll recepte iz povijesti takve glazbe, ali i iz modernijeg pristupa istoj. Dajte im ljubavi i podrške, a vratit će vam glazbom, poruka je koju vam šalju BlackBellis.

Punk band Ovrha iz Pule osnovan je 2012. godine, članovi benda su Brgy (vokal), Emil (gitara), Wolgy (bass) i Žare (bubanj). Radi se o glazbenicima s višegodišnjim iskustvom u pulskim bendovima: Crnački Znoj, Frontalni Udar, Pokret Otpora, Preludium i Reanimacija. Iza sebe imaju mnoštvo koncerata te studijski samoizdat album „Država“ snimljen 2014. u studiu „Ja sam glup“ sa Juletom.

Omladinski punk band iz Pule, osnovan tijekom ljeta 2015. Članovi banda su: Zajo vokal, Matej gitara, Vincent bubanj i Fićo bass. Nakon prvog demo albuma „Demo kancone“ slijedi studijski album „Greatest Tits“ koji je trenutno u fazi postprodukcije.

Objavljeno 26.04.2017.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison