Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Easy Star All Stars u Aquariusu!

Easy Star All Stars u Aquariusu!Do koncerta reggae atrakcije svjetskih razmjera, “Easy Star All Stars”, preostalo je još samo nekoliko dana. Ususret koncertu koji će se održati 17. 02. u zagrebačkom Aquariusu Starsi su s nama podijelili svoja sjećanja na koncert iz 2006. ali i neke planove za budućnost….

”Zadnji put smo bili u Hrvatskoj 2006. i od tada željno iščekujemo povratak u Zagreb. Pamtimo naš zagrebački nastup po vrlo raspoloženoj publici i gostoljubivim domaćinima. U sjećanju nam je ostala i jedna lijepa gesta: nakon nastupa u Italiji zaputili smo se autobusom prema Hrvatskoj ali dva naša člana rodom s Jamajke nisu imala vize te zbog toga nisu mogli proći kroz Sloveniju. Morali su nas nažalost pričekati na granici jer bismo inače propustili koncert. Na naše iznenađenje, promotor zagrebačkog nastupa odlučio je po njih poslati privatni avion kako bi stigli na vrijeme na koncert.Tu gestu nećemo nikada zaboraviti a ovaj put nam takva usluga ipak neće trebati”.

Bend na ovoj turneji promovira “Dubber side od the moon”, kompletno remixirano izdanje njihove velike uspješnice “Dub side of the moon” i to u suradnji s vanjskim producentima te članovima proširene Easy Star obitelji kako bi pjesmama udahnuli novi zvuk.

Iako su većinom koncentrirani na Dubber side…bend je za zagrebačku publiku pripremio i veliko iznenađenje: u Aquariusu će izvesti i pjesme s novog albuma “First Light” tako da će za sve prisutne to biti upoznavanje s njihovim prvim pravim autorskim materijalom.

Ukoliko još niste kupili ulaznicu, požurite jer je još uvijek aktualna pretprodajna cijena od 120 kn. Za one koji čekaju zadnji dan cijena će biti 140 kn.

Pretprodajna mjesta:

Aquarius Music Shop (Varšavska 11, Maksimirska 16), Rockmark (Berislavićeva 13), Kingston (Radićeva 3) i blagajna kluba AquariusObjavljeno 13.02.2011.

Povezani članci

Vremeplov

Glazba je uzvišenija forma od mudrosti i filozofije... u njoj duh živi, razmišlja i kroz nju utječe.
Ludwig van Beethoven