Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elvis Jackson zajedno s Motorhead, Soulfly, Anthrax, Dog Eat Dog i Less Than Jake

Elvis Jackson zajedno s Motorhead, Soulfly, Anthrax, Dog Eat Dog i Less Than JakeNovi album punk-rock grupe Elvis Jackson ’’Against The Gravity’’ je u Sloveniji odlično primljen i od publike i od glazbenih kritičara. Kao posljedica toga svi koncerti koje su održali u Sloveniji su rasprodani.

Poslije jako uspješne koncertne turneje po državama JI Evrope (Hrvatska, Srbija, Makedonija, BiH, Bugarska, Rumunjska i Madžarska) odlično raspoloženi Elvis Jackson bez ikakvih poteškoća rasprodali su ’’Cvetličarnu Mediapark’’ u Ljubljani, klub koji je posljednje dvije godine apsolutno centar svih bitnijih glazbenih događanja u Sloveniji i šire.

U Hrvatskoj će 12. lipnja nastupiti na glavnoj pozornici Hartera festivala, koji raste iz godine u godinu (zajedno s grupama Laibach, Royskopp, Klaxons...). Krajem lipnja nastupiti će sa najvećim rock i metal grupama kao što su Soulfly, Anthrax, Bloodhound Gang i Motorhead na dva velika njemačka festivala: Serengeti i Devilside.

U srpnju nastupaju na najvećem češkom punk rock festivalu ’’Mighty Sounds’’, a nastupiti će također i na crnogorskom festivalu u Budvi te ponovo u Njemačkoj na još dva festivala, gdje su već nastupali Festival Kult (zajedno sa Dog Eat Dog) i Krach Am Bach.

U Sloveniji treba spomenuti festivalske nastupe na tradicionalnim događanjima kao što su Piše se Leto u Mariboru, Njoki summer festival u Ajdovščini, DMK festival u Velenju i Klumpanje u Planini pri Sevnici.

Broj koncertnih aktivnosti u sljedećim tjednima još narasti, a sve nove informacije možete pratiti na redizajniranim web stranicama grupe.Objavljeno 07.05.2009.

Vremeplov

Upitajte se: „Jesam li danas bio ljubazan?“ Učinite da ljubaznost postane vaš svakodnevni način ophođenja i promijenite svoj svijet.
Annie Lennox