Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Elvis Jackson zajedno s Motorhead, Soulfly, Anthrax, Dog Eat Dog i Less Than Jake

Elvis Jackson zajedno s Motorhead, Soulfly, Anthrax, Dog Eat Dog i Less Than JakeNovi album punk-rock grupe Elvis Jackson ’’Against The Gravity’’ je u Sloveniji odlično primljen i od publike i od glazbenih kritičara. Kao posljedica toga svi koncerti koje su održali u Sloveniji su rasprodani.

Poslije jako uspješne koncertne turneje po državama JI Evrope (Hrvatska, Srbija, Makedonija, BiH, Bugarska, Rumunjska i Madžarska) odlično raspoloženi Elvis Jackson bez ikakvih poteškoća rasprodali su ’’Cvetličarnu Mediapark’’ u Ljubljani, klub koji je posljednje dvije godine apsolutno centar svih bitnijih glazbenih događanja u Sloveniji i šire.

U Hrvatskoj će 12. lipnja nastupiti na glavnoj pozornici Hartera festivala, koji raste iz godine u godinu (zajedno s grupama Laibach, Royskopp, Klaxons...). Krajem lipnja nastupiti će sa najvećim rock i metal grupama kao što su Soulfly, Anthrax, Bloodhound Gang i Motorhead na dva velika njemačka festivala: Serengeti i Devilside.

U srpnju nastupaju na najvećem češkom punk rock festivalu ’’Mighty Sounds’’, a nastupiti će također i na crnogorskom festivalu u Budvi te ponovo u Njemačkoj na još dva festivala, gdje su već nastupali Festival Kult (zajedno sa Dog Eat Dog) i Krach Am Bach.

U Sloveniji treba spomenuti festivalske nastupe na tradicionalnim događanjima kao što su Piše se Leto u Mariboru, Njoki summer festival u Ajdovščini, DMK festival u Velenju i Klumpanje u Planini pri Sevnici.

Broj koncertnih aktivnosti u sljedećim tjednima još narasti, a sve nove informacije možete pratiti na redizajniranim web stranicama grupe.Objavljeno 07.05.2009.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com