Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Emotivna, strastvena i drugačija Vatra u prvom akustičnom izdanju!

Emotivna, strastvena i drugačija Vatra u prvom akustičnom izdanju!Tri mjeseca nakon uspješnog prošlogodišnjeg akustičnog koncerta u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Vatra je objavila prvi akustični singl, pjesmu ”Gorim (akustik)” kojom su najavili izlazak live akustičnog albuma ovog proljeća.

”Gorim” je pjesma s Vatrinog trećeg albuma ”Prekid programa” (Dallas Records 2004.). Trinaest godina kasnije je stigla u novom aranžmanu, obogaćena gudačima, puhačkom sekcijom, perkusionistom i harmonikom.

Ovu verziju su, uz bend, upotpunili Quartet Prelude, Greenhouse brass, Mladen Ilić (perkusije) i kompozitor Frano Đurović (harmonika).

Prvi akustični koncert bio je novi profesionalni izazov koji je bend prihvatio, kao i prostor dvorane Lisinski u kojoj su prvi put nastupili. Da je kombinacija bila pun pogodak, dokazali su rasprodana dvorana, oduševljena publika i pohvale kritike.

Objavljeno 31.01.2017.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com