Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

E.N.D. snimili spot za ”Disowned”

E.N.D. snimili spot za ”Disowned”Kako se već pročulo i proširilo, zadarski groove/thrash metal bend E.N.D. imaju novi spot. Riječ je o spotu za singl „Disowned“, koji se može naći na njihovom posljednjem albumu Illustrating Evil, izdanim pod logom Geenger Recordsa.

Sam spot djelo je BIFORA video produkcije. Snimanje su odradili Budimir Jaša, Igor Goić i Jurica Lokas, dok je Budimir Jaša svo vizualno uređivanje preuzeo u svoje ruke. Spot se sada može naći i na našem službenom Youtube kanalu, čiji vam direktni link donosimo u nastavku.

Ukoliko ih želite čuti uživo, svakako svratite u zagrebački KSET 19.04.2014., gdje će nastupati u sklopu koncertnog programa Taljenje. Do tada, naravno, uživajte u spotu.

Objavljeno 22.03.2014.

Vremeplov

Mali koncerti su teži, ponajprije stoga što između onog koji svira i onih koji slušaju ne postoji ništa. Nema barijere, ograde, metara praznog prostora. Publika može čuti i osjetiti svaku sviračevu lošu točku. Uvijek sam puno nervozniji kad sviram pred malim auditorijem, a od tog malog broja ljudi glazbenik ustvari uvijek dobije veću nagradu.
Dominic Miller