Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

EoT pobjednik ”Rovinj Music Festivala”!

EoT pobjednik ”Rovinj Music Festivala”!Žestoki karlovački alter rock-metal bend EoT je pobijedio na ”Rovinj Music Festivalu”. U konkurenciji pedeset i dva sastava iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Srbije, stručni žiri je za pobjednika proglasio upravo mlade karlovčane.

EoT na ”Rovinj Music Festivalu”
Ovo je već šesta pobjeda karlovačkog benda na raznim festivalima! Sve je počelo 2014. godine dok se grupa još zvala ”Eclipse of Time” pobjedom na natjecanju ”Mack Production” u Čakovcu, nakon čega slijede pobjede na ”O’Rock festivalu” u Oroslavlju, međimurskom ”Ratu bendova” te na internacionalnom natjecanju Šengenfesta ”Glas mladih” u Sloveniji.

Uspjehe su nastavili nizati i pod današnjim imenom EoT osvajanjem prvih nagrada na ”Croatia Bike Week” gitarijadi u Puli i ”Rovinj Music Festivalu”, a Maja Kolarić (vokal i bas gitara) je proglašena najboljom basisticom na jednom od najvećih regionalnih festivala, ”Demofestu” u Banja Luci. Uz sve navedeno, EoT je ljetos u jednom danu održao čak dva zapažena nastupa (na Main i World stageu) na zagrebačkom ”INmusic” festivalu.

EoT na ”INmusic festivalu”
Uz to što pobjeđuju na gotovo svakom festivalu na kojem se pojave, perspektivni karlovački alter rock metalci su i diskografski iznimno aktivni. Prošle godine su objavili četiri odlična singla - ”Balkanska fiskultura” , ”U čemu je bit?”, ”Bye bye” i ”Naš mali planet”, a kulminacija uspješnog perioda EoT-a će se dogoditi u ponedjeljak, 23. siječnja kad objavljuju debitantski album ”Defibrilacija”.

EoT

Glazba koju izvodi EoT inspirirana je širokim spektrom glazbenih utjecaja, od klasike pa sve do modernih pravaca 21. stoljeća, a EoT nastupa u sastavu Maja Kolarić (vokal, bas gitara), Boris Kolarić (gitara, vokal) i Goran Glavač (vokal, bubnjevi).

Objavljeno 16.01.2017.

Vremeplov

Ne postoji nikakav recept za uspjeh u glazbi. Sjećam se dosta bendova koji su mislili da će ako budu vrhunski svirali nešto i napraviti na sceni. Zatvarali su se u garaže i bjesomučno radili svaki dan probe. Mi to nismo radili. Dođemo na probu, pa ako nam se ne da svirati odemo na pivu. Mislim da je najvažnija zdrava atmosfera u bendu...
Mladen Subošić Suba (Hladno pivo)