Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Eric Sardinas u Hard Place-u

Eric Sardinas u Hard Place-uU sklopu sedmog izdanja Zagreb international blues festivala koji će se održati od 26 – 30.04. 2016. na tri različite lokacije u Zagrebu Eric Sardinas donosi svoj Best Rock’n’Blues show on Earth kao glavna zvijezda ovogodišnjeg Blues Festivala.

Nakon četri godine izbivanja Eric Sardinas ponovo stiže u svoj omiljeni Zagreb u sklopu turneje za posljednji album „Boomerang“. Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali ”tko je taj Eric Sardinas?” i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues - rock showu koji Zagreb ima priliku vidjeti.

Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Kako je Eric napunio zagrebačke velike klubove (Pauk, Boogaloo, Željezničar) tako je na zadnjem posjetu (6/7.04.2012.) odsvirao dva fenomenalna koncerta u Hard Place-u na kojima se stvorila prekrasna magija između izvođača i rasprodanog kluba i mi ćemo je i u sklopu Zagreb International Blues Festivala pokušati ponovo pronaći. Svi sretnici koji uspiju doći do svojih ulaznica sa ove ekskluzivne nastupe u ”najvećem malom rock klubu u gradu” zasigurno će svjedočiti jednom od najboljih svjetskih blues rock izvođača današnjice.

Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se ”licem u lice” sa legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima u intimnom dodiru sa publikom! Dva dana zaredom Eric će izvoditi svoje fenomenalne gitarske bravure na bini Hard Place-a uz svoj Big Motor prateći band.

Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku, jer vidjeti nekoga ’ko je ”velika faca” i svira na velikim binama pred tisućama fanova, u maloj intimnoj atmosferi, čuti svaki ton, dodirnuti ga i vidjeti svaki potez na gitari, je prava privilegija! Budite jedan od onih koji će pričati kako su nekada gledali Erica Sardinasa u naponu snage u malom klubu u Zagrebu u sklopu 7th Zagreb International Blues Festivala

Objavljeno 22.02.2016.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)