Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Eric Sardinas zakazao dva termina u Zagrebu!

Eric Sardinas zakazao dva termina u Zagrebu!Nakon gotovo dvije godine Eric Sardinas ponovo stiže u Zagreb u sklopu velike promo turneje za novi album „Sticks & Stones“ i to kako bi održao dva koncerta z aredom, 06. i 07.04.

Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali „tko je taj Eric Sardinas?“ i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues - rock showu koji Zagreb ima priliku vidjeti.

Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Kako je Eric već nebrojeno puta svirao u Zagrebu u velikim klubovima (Pauk, Boogaloo, Željezničar) ovaj put je odlučio prirediti nešto potpuno ekskluzivno i za to je izabrao „najveći mali rock klub u gradu“ - Hard Place.

Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se „licem u lice“ sa legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima u intimnom dodiru sa publikom.

Dva dana zaredom Eric će izvoditi svoje fenomenalne gitarske bravure na maloj bini Hard Place-a uz svoj prateći band.

Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku, jer vidjeti nekoga ’ko je „velika faca“ i svira na velikim binama pred tisućama fanova, u maloj intimnoj atmosferi, čuti svaki ton, dodirnuti ga i vidjeti svaki potez na gitari, je prava privilegija! Budite jedan od onih koji će pričati kako su nekada gledali Erica Sardinasa u naponu snage u malom klubu u Zagrebu.

Ulaznice za dva ekskuzivna koncerta Erica Sardinasa možete naći u pretprodaji po cijeni od 90 kuna (do 20.01.) nakon toga cijena je 110 kuna, a cijena za VIP ulaznicu (na balkonu kluba) je 150 kuna.

Pretprodajna mjesta: Hard Place – Šubićeva 55 i Rockmark – Berislavićeva 13.

Objavljeno 17.01.2012.

Vremeplov

Ako ne vjeruješ da će se sunce dići, stani sam i pozdravi nadolazeću noć pri posljednjem svijetlu.
Chris Cornell