Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Eric Sardinas zakazao dva termina u Zagrebu!

Eric Sardinas zakazao dva termina u Zagrebu!Nakon gotovo dvije godine Eric Sardinas ponovo stiže u Zagreb u sklopu velike promo turneje za novi album „Sticks & Stones“ i to kako bi održao dva koncerta z aredom, 06. i 07.04.

Međusobna ljubav i respect Erica i hrvatske metropole započela je za njegovog prvog posjeta Zagrebu davne 2004-te u klubu Pauk kada su se svi pitali „tko je taj Eric Sardinas?“ i traje sve do danas kada se nakon svih njegovih fenomenalnih koncerta proširio glas da se radi o ponajboljem blues - rock showu koji Zagreb ima priliku vidjeti.

Za njegove nastupe uvijek se traži karta više jer se svi fanovi iznova vraćaju vidjeti i čuti sjajni blues, a svakoga puta pristignu i novi znatiželjnici koje Sardinas s lakoćom očara i pretvori u vjerne poklonike.

Kako je Eric već nebrojeno puta svirao u Zagrebu u velikim klubovima (Pauk, Boogaloo, Željezničar) ovaj put je odlučio prirediti nešto potpuno ekskluzivno i za to je izabrao „najveći mali rock klub u gradu“ - Hard Place.

Samo ograničeni broj posjetitelja imat će priliku naći se „licem u lice“ sa legendarnim bluesmanom i vidjeti ga i čuti onako kako je on to radio na počecima svoje karijere u malim klubovima u intimnom dodiru sa publikom.

Dva dana zaredom Eric će izvoditi svoje fenomenalne gitarske bravure na maloj bini Hard Place-a uz svoj prateći band.

Ne propustite ovu nevjerovatnu priliku, jer vidjeti nekoga ’ko je „velika faca“ i svira na velikim binama pred tisućama fanova, u maloj intimnoj atmosferi, čuti svaki ton, dodirnuti ga i vidjeti svaki potez na gitari, je prava privilegija! Budite jedan od onih koji će pričati kako su nekada gledali Erica Sardinasa u naponu snage u malom klubu u Zagrebu.

Ulaznice za dva ekskuzivna koncerta Erica Sardinasa možete naći u pretprodaji po cijeni od 90 kuna (do 20.01.) nakon toga cijena je 110 kuna, a cijena za VIP ulaznicu (na balkonu kluba) je 150 kuna.

Pretprodajna mjesta: Hard Place – Šubićeva 55 i Rockmark – Berislavićeva 13.

Objavljeno 17.01.2012.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal