Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Erik Francis Schrody u Tvornici kulture

Erik Francis Schrody u Tvornici kultureErik Francis Schrody, legendarni frontmen velikana House Of Pain, u glazbenom svijetu poznatiji pod imenom Everlast, prvi put dolazi u Hrvatsku i to 12.05.2014. u Tvornicu Kulture...

Schrody je angažirani pjesnik, poeta koji kroz svoju glazbu, inteligentno kritizira nepravdu i probleme koji se u današnjem svijetu događaju pojedincima, grupama, narodima i manjinama. Svoju poetičnost Everlast izražava u zanimljivoj glazbenoj kombinaciji, koju bi mogli nazvati kombinacijom rapa, bluesa i rocka.

Rođen je 18.08.1969. u New Yorku u obitelji irskog podrijetla. Svjetsku slavu duguje ogromnom hitu ”What It’s Like” koji i dan danas bilježi sjajan airplay. Spomenuti single skinut je s njegovog najpoznatijeg albuma ”Whitey Ford Sings the Blues” objavljenog 1998. za koji je dobio dvostruku platinastu ploču u SAD-u i prodanog u gotovo 4 milijuna primjeraka. Godine 2000. Everlast je osvojio i Grammy za suradnju sa Santanom za pjesmu ”Put Your Lights On”.

Tri nominacije za Grammya, sedam studijskih albuma („Forever Everlasting“, „Whitey Ford Sings the Blues“ za koji je u SAD-u dobio zlatnu ploču, „Eat at Whitey’s“, „White Trash Beautiful“, „Love, War and the Ghost of Whitey Ford“, „Songs of the Ungrateful Living“, „The Life Acoustic“), mnogobrojni singlovi i suradnja s najboljim svjetskim umjetnicima (Madonna, Carlos Santana, Cypress Hill, Snoop Dogg…) pokazatelji su Schrodyeve inovativnosti i fantastične glazbene sposobnosti preskakanja iz jednog žanra u drugi.

Amsterdam, Dublin, Glasgow, Manchester, Linz, London, samo su neki od gradova koje će Everlast posjetiti na ovom dijelu turneje, a za sada je posljednji u nizu baš Zagreb.

Prvih stotinu ulaznica može se kupiti po cijeni od 100 kn. Nakon toga cijena će iznositi 130 kn u pretprodaji te 150 kn na dan koncerta.

Ulaznice su krenule u prodaju 18.02.2014. na www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.


Objavljeno 13.03.2014.

Vremeplov

Radite što vas ispunjava i uživajte u tome.
Franjo Butković Rosho (Underground Sky), intervju za RiRock.com