Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Erotic Biljan & His Heretics u Močvari

Erotic Biljan & His Heretics u MočvariU petak, 15.10., u Močvaru stiže screamadelic garage rock’n’roll bend Erotic Biljan & His Heretics...

Heretici su započeli karijeru svirajući ”sixties garage punk” standarde, a nakon početnih odsviranih koncerata, logičan potez bio je stvaranje vlastitih pjesama i vlastitog stila.

Tako su, čak i prije izdavanja službenog albuma, prosvirali Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku, te dijelili pozornice sa poznatim bendovima poput MC5/DKT, QOTSA, Supersuckers, The Cynics, The Fuzztones, The Nomads, Juliette And The Licks, Horrorpops, Meteors i mnogim drugima.

Poznati po svojim urnebesnim i eksplozivnim nastupima, tutnjajućom ritam sekcijom, zaraznim melodijama i moćnim rifovima, Heretici nastavljaju pohod po klubovima i festivalima, naglašavajući žive svirke kao najvažniji element njihove muzike.

Od zadnjeg koncerta Heretika u Zagrebu u legendarnoj Jabuci prošlo je više od godinu i pol, što znači da je krajnje vrijeme da svi stari rokenrol frikovi, i oni mladi koji bi to željeli postati, a željni su staromodnog rokenrola i garage punka, glasne gitarske baraže i ubitačnog ritma, dođu i zadovolje svoje iskonske porive za znojenjem i probijanjem ušiju.

Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Upad u pretprodaji: 40, na dan događanja na blagajni kluba: 50 kuna.

Objavljeno 05.10.2021.

Vremeplov

Mi se bavimo specijalnom vrstom umjetnosti u ambijentu koji je neprijatan sanjarima.
Frank Zappa