Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit : 4+1!

Exit : 4+1!Najbolji festivalski provod uvijek je u velikom društvu. Ako vaša ekipa još nije nabavila ulaznice za Exit festival, prebrojite se, jer će od 19. ožujka do 15. travnja na svake kupljene četiri ulaznice Exit petu pokloniti besplatno, uz smeštaj u Exit villageu (kamp) za sve vas!

Postoji li bolji način da se sa prvim zracima sunca otrgnemo od zimske depresije i podsjetimo na to što nas sve očekuje na Tvrđavi ovog ljeta? Okupite svoje društvo jedno sunčano popodne na nečijoj terasi, prebrojite se i dogovorite koga iz ekipe vodite na Exit. U slavu sunca, toplih novosadskih noći i sjajnog festivalskog provoda, samo tijekom mjesec dana, od 19. ožujka do 15. travnja, imate priliku jednog člana društva razveseliti za rođendan ili pokrenuti zajednički fond za piće na festivalu...

I to nije sve. Za sve sudionike akcije organizatori su osigurali i besplatna mjesta u Exit villageu. Provjetrite šatore, vreće za spavanje, izvadite kupaće kostime i sunčane naočale, jer vas u Villageu očekuje preko osam tisuća mladih iz cijelog svijeta na celodnevnim tulumima koje traju devet dana.

Pravo na sudjellovanje u ovoj akciji imaju svi posetitelji Exit festivala, dok su ulaznice za festival dostupne po promotivnoj cijeni od 555 kn. Podsjećamo da će svi oni koji kupe ulaznice do 1. travnja postati i dio Exit Tribea za 2013. godinu i time sljedeće godine na festivalu ostvariti mnogobrojne prednosti. Više informacija o akciji „Koliko prijatelja imaš? Na Exit 4+1!” možete pronaći na exitfest.org.

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. srpnja već su potvrdili legendarni Guns N’ Roses i New Order, moćni Gossip, rock’n’roll atrakcija Wolfmother, world music senzacija Buraka Som Sistema, dok na Dance Areni nastupaju Richie Hawtin, Miss Kittin, Art Department, Maceo Plex, kao i članovi Cadenza etikete, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam.

ULAZNICE
Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. srpnja 2012 su u prodaji.

U ponudi se nalaze:
Festivalska ulaznica po redovitoj cijeni od 555 kn.
Premium paket (za nove kupcce) koji uključuje festivalsku ulaznicu, prijevoz I mjesto u kampu po cijeni od 895 kn, odnosno 745 kn za kupce iz Osijek.
Kamp po cijeni od 190 kn.

Službena prodajna mjesta u Hrvatskoj su:
Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb
AVE Fasion Store, Portanova, Svilajska 31a, Osijek
Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj

Objavljeno 21.03.2012.

Vremeplov

Poezija je samo dokaz o životu onoga tko je piše. Ako se vaš život rasplamsao poput vatre poezija je pepeo.
Leonard Cohen