Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit akcija!

Exit akcija!Akcija EXIT festivala ‘Nemaš ulaznicu? Imaš prijatelje!’ u svjetlu novih događaja dobiva novu dimenziju, posvećenu žrtvama katastrofalnih poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

EXITova 5+1 akcija produžena je do 6. lipnja u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobit će šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrijednosti te ulaznice u fond za ugrožene od poplava. Uz to, svi u društvu dobivaju po ulaznicu za ROCK@EXIT festival, koji će se 11. lipnja održati na Petrovaradinskoj tvrđavi, s Queens of the Stone Age kao headlinerima, uz uvjet prethodne registracije.

Cijena ulaznice za EXIT iznosi 445 kn, a za EXIT avanturu 525 kn. Uz pruženu pomoći žrtvama poplava svi sudionici akcije koji se na vrijeme registriraju, dobivaju i besplatne ulaznice za Rock@EXIT festival.

Registracija za Rock@EXIT počinje u subotu 7. lipnja od 14h i traje do ponedjeljka 9. lipnja u 23.59h putem stranice www.gigstix.com/qotsa.

EXITAid je program EXIT fondacije za podršku najugroženijima u poplavama koje su zadesile Srbiju, BiH i Hrvatsku. EXIT fondacija je, u okviru programa EXITAid do sada prikupila pomoć u vrijednosti od preko 30.000 €, a posebnu zahvalnost dugujemo tvrtki VODAVODA, uz pomoć kojih je osigurano 100.000 litara flaširane pitke vode za ugrožena područja. Brojni izvođači su se odazvali pozivu EXITAida da putem svojih društvenih mreža podijele sa svojim obožavateljima informaciju o poplavama i pozovu ljude dobre volje da doniraju na naznačene račune: The Prodigy, Queens of The Stone Age, Afrojack, Manu Chao, Asian Dub Foundation, Arkona, Gorgon City, Simon Le Bon, Dubfire iz Deep Dish. Program EXITAid se nastavlja i dalje, pozivamo sve koji mogu da se priključe akciji!

Objavljeno 29.05.2014.

Vremeplov

Mislim da je jako malo iskrenoga bilo i ostalo vezano uz punk, ali ono što je preživjelo, esencija prvotne ideje, egzistira i danas u nekoj drugoj formi.
Zoran Žmirić, riječki pisac, fotograf i glazbenik