Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit Festival ide prema rekordu posjećenosti!

Exit Festival ide prema rekordu posjećenosti!Ostalo je par dana do velike proslave 15. rođendana Exit festivala, a već sada je izvjesno kako će svake večeri kroz vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi proći najmanje 40.000 posjetitelja.

Kada su u pitanju petak 10. i subota 11. srpnja, očekuje se rekordnih 50.000 ljudi po danu, kao i do sad najraznovrsniji sastav publike iz cijelog svijeta.

Ove godine na Exit dolaze gosti i umjetnici sa svih šest kontinenata, od Argentine do Novog Zelanda, od Rusije do SAD-a. Ove godine već tradicionalno česte britanske goste u brojkama će dostizati i Nizozemci, Francuzi, Belgijanci, Talijani, Grci, Rusi, Ukrajinci, Bugari, Rumunji i Nijemci te novi posjetitelji iz skandinavskih zemalja. Brojni gosti iz svih zemalja od Vardara do Triglava i ovog ljeta okupit će se na jednom zajedničkom mjestu, službenom gradu kandidatu za Omladinsku prijestolnicu Europe – Novom Sadu.

Ulaznice se još uvijek mogu nabaviti, od danas po novim, najavljenim cijenama, od 520 kn (525 kn online) za Exit, 410 kn (415 kn online) za Sea Dance i 595 kn (600 kn online) za oba festivala, odnosno cijelu ljetnu Exit Avanturu. Sljedeća cijena ulaznica bit će još viša, kao i njihova finalna cijena tijekom trajanja festivala na blagajnama ispred Petrovaradinske tvrđave! Aktualna cijena dnevnih ulaznica je 195 kn (205 kn online), a i njihova sljedeća cijena bit će viša u odnosu na ukupni, ograničeni kapacitet na tvrđavi.

PRODAJA ULAZNICA U HRVATSKOJ ZAVRŠAVA U NEDJELJU 5. SRPNJA U 23:59.

Ulaznice se prodaju na Entrio prodajnim mjestima i na stranici www.entrio.hr.

Objavljeno 05.07.2015.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich