Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit festival - Mega glazbeno ludilo

Exit festival - Mega glazbeno ludiloZavršeno je veliko glazbeno ludilo koje je puna četiri dana treslo Petrovaradinsku tvrđavu, ali i Novi Sad. Više od 120.000 ljudi ove je godine posjetilo najveći open air festival na ovim prostorima - po nekima i najveći u Europi.

U opuštajućem ambijentu parka između dunavskog keja i studentskog grada, Exit kamp ugostio je posjetitelje festivala koji su željeli svaki trenutak svoje posjete Novom Sadu provesti u posebnoj festivalskoj atmosferi.

Exit festival održan je osmu godinu zaredom, a obilježili su ga nastupi mnogih izvođača gdje se posebno ističu slijedeći: Franz Ferdinand, Morrissey, Billy Idol, Pet Shop Boys, The Cult, Cardigans, Him, Darkwood Dub i Darko Rundek. Najveće zvijezde prve večeri, održane u četvrtak, bili su Franz Ferdinand koji su dva dana ranije održali i svoj zagrebački koncert.

Riječke boje na Exitu branili su Let 3 koji su priredili još jedan u nizu kontrverznih nastupa, tamo su bili Neno Belan & Fiumens, te Marina Perazić i Father, koji su nastupili u ”metal” dijelu programa.

Ovogodišnji se Exit odvijao na 25 stageova s različitim vrstama glazbe po svačijem ukusu - od rocka, punka, popa, preko metala do techna, housea i reggae duba. Procjenjuje se da je od 6. do 9. srpnja na različitim lokacijama nastupilo je nekoliko stotina izvođača iz cijelog svijeta.

Protokolom potpisanim izmedu Grada Novog Sada i Udruženja Exit potvrđeno je da festival definitivno slijedeće tri godine ostaje na novosadskoj tvrđavi. Pored tradicionalno brojnih posjetioca iz država u okruženju, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunjske, Bugarske i Mađarske, za dolazak u Novi Sad izuzetno su bili raspoloženi i stanovnici zapadne Europe.

Link: www.exitfest.org

Mate Bogut

Objavljeno 20.07.2006.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal