Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit festival - Mega glazbeno ludilo

Exit festival - Mega glazbeno ludiloZavršeno je veliko glazbeno ludilo koje je puna četiri dana treslo Petrovaradinsku tvrđavu, ali i Novi Sad. Više od 120.000 ljudi ove je godine posjetilo najveći open air festival na ovim prostorima - po nekima i najveći u Europi.

U opuštajućem ambijentu parka između dunavskog keja i studentskog grada, Exit kamp ugostio je posjetitelje festivala koji su željeli svaki trenutak svoje posjete Novom Sadu provesti u posebnoj festivalskoj atmosferi.

Exit festival održan je osmu godinu zaredom, a obilježili su ga nastupi mnogih izvođača gdje se posebno ističu slijedeći: Franz Ferdinand, Morrissey, Billy Idol, Pet Shop Boys, The Cult, Cardigans, Him, Darkwood Dub i Darko Rundek. Najveće zvijezde prve večeri, održane u četvrtak, bili su Franz Ferdinand koji su dva dana ranije održali i svoj zagrebački koncert.

Riječke boje na Exitu branili su Let 3 koji su priredili još jedan u nizu kontrverznih nastupa, tamo su bili Neno Belan & Fiumens, te Marina Perazić i Father, koji su nastupili u ”metal” dijelu programa.

Ovogodišnji se Exit odvijao na 25 stageova s različitim vrstama glazbe po svačijem ukusu - od rocka, punka, popa, preko metala do techna, housea i reggae duba. Procjenjuje se da je od 6. do 9. srpnja na različitim lokacijama nastupilo je nekoliko stotina izvođača iz cijelog svijeta.

Protokolom potpisanim izmedu Grada Novog Sada i Udruženja Exit potvrđeno je da festival definitivno slijedeće tri godine ostaje na novosadskoj tvrđavi. Pored tradicionalno brojnih posjetioca iz država u okruženju, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rumunjske, Bugarske i Mađarske, za dolazak u Novi Sad izuzetno su bili raspoloženi i stanovnici zapadne Europe.

Link: www.exitfest.org

Mate Bogut

Objavljeno 20.07.2006.

Vremeplov

U represivnom društvu ne možeš biti grozna osoba. Ja nisam grozan, samo sam iskren.
Johnny Rotten (Sex Pistols)