Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit Festival proglašen jednom od najvećih europskih atrakcija

Exit Festival proglašen jednom od najvećih europskih atrakcijaVodeći američki turistički vodič Condé Nast Traveler, izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Europi.

Exit festival je tako stavljen rame uz rame s Bečkom operom, grčkom Akropolom, Eiffelovim tornjem, Berlinskim zidom, Gaudijevom Sagradom familijom, Michelangelovim Davidom, Picassovom Guernicom, Boljšoj teatrom i mnogim drugim kultnim europskim znamenitostima i institucijama.

U članku je zabava na Exitu stavljena među najveće užitke koji se mogu iskusiti na starom kontinentu, kao što su krstarenje grčkim otocima, skijanje u St. Moritzu, poseta Louvreu, gledanje španjolskog flamenka u Andaluziji, Formule 1 u Monacu, polarne svjetlosti na Islandu, ispijanje piva u Češkoj i Nemačkoj, vožnja kanalima i biciklom u Amsterdamu i uživanje u kamenicama u Malom Stonu.

“Ova vijest predstavlja još jedan dokaz da se EXIT festival pozicionirao u globalnoj javnosti u sam vrh svjetskog kreativnog stvaralaštva i da je prešao granice festivalske industrije. Neizmjerna je čast, kao jedini festival na svijetu, biti spomenut zajedno s legendarnim institucijama i znamenitostima od kojih su neke vjekovima simbol neprocjenjivog svjetskog kulturnog nasljeđa i najviših duhovnih dostignuća čovječanstva”, izjavio je Dušan Kovačević, direktor EXIT festivala.

Njujorški medijski gigant Condé Nast objavljuje najpoznatija izdanja u Sjevernoj Americi, među kojima su i Vanity Fair, Vogue, The New Yorker, GQ, Pitchfork, Wired, te Condé Nast Traveler, dobitnik čak 25 nacionalnih priznanja.

Objavljeno 18.03.2016.

Vremeplov

Gunđanje je smrt za ljubav.
Marlene Dietrich