Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit Festival proglašen Najboljim europskim festivalom

Exit Festival proglašen Najboljim europskim festivalomExit je proglašen za Najbolji europski festival za 2016. godinu od strane vodeće europske turističke organizacije ”European Best Destinations” koje se dodjeljuje u suradnji s Europskom komisijom.

Exit je osvojio prvo mjesto ispred festivala kao što su engleski Secret Garden (2. mjesto), belgijski Tomorrowland (3. mjesto) pa čak i festivalski gigant Glastonbury (4. mjesto) te susjedni Sziget (5. mjesto).

Iz ”European Best Destinations” je priopćeno kako su ljetni glazbeni festivali dio europskog identiteta i da je Exit postao jedan od najvažnijih festivala na svijetu: “S vašim festivalom doprinosite privlačnosti Europe kao svjetske destinacije broj 1 u svijetu”, navodi se u priopćenju iz Bruxellesa.

”Nakon nagrada za najbolje europske festivale 2014. za Exit i 2015. za Sea Dance, ovo priznanje potvrđuje ugled Exita kao jednog od vodećih glazbenih festivala na svijetu. Posebno je zadovoljstvo što smo uspjeli pozicionirati Exit ispred svih ostalih vodećih europskih festivala s desetostruko većim budžetima i što smo naš dio Europe ponovno učinili festivalskim središtem.”, izjavio je osnivač Exita, Dušan Kovačević.

Objavljeno 11.02.2016.

Vremeplov

Ne vjerujem da bih mogla glumiti.Teško bi mi se bilo prilagoditi da budem neka druga osoba, da glumim, jer sam takva kakva jesam i nije mi lako biti netko drugi.
Dolores O’Riordan (The Cranberries)