Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit i Sea Dance - nominacije na Europskim festivalskim nagradama

Exit i Sea Dance - nominacije na Europskim festivalskim nagradamaponovno su nominirani za prestižne Europske festivalske nagrade! Pobjednik iz 2013., koji se u posljednje tri godine glasanja uvijek nalazi među prva tri, EXIT festival je i osme uzastopne godine nominiran za „Najbolji veliki europski festival“.

I morsko poglavlje EXIT Avanture, Sea Dance festival, nominiran je po treći put uzastopno za „Najbolji festival do 40.000 posjetitelja“. Glasanje za European Festival Awards počinje danas i trajat će do 31. listopada, a svi koji glasaju automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti VIP ulaznice za festivale koji osvoje ovogodišnje festivalske ”Oscare”.

Glasa se izborom za EXIT u prvoj kategoriji, “Best Major Festival” i za Sea Dance festival u drugoj kategoriji, “Best Medium-Sized Festival” na ovom linku. I treći festival u okviru EXIT Avanture, Revolution u Temišvaru, nominiran je u čak dvije kategorije, za najbolji mali festival, kao i za najbolji novi festival.

Glasaj za EXIT i Sea Dance festivale!

EXIT festival je u konkurenciji s 32 festivala iz 16 zemalja, zajedno s ostalim vodećim europskim festivalima kao što su britanski Glastonbury, njemačka Lollapalooza, danski Roskilde i belgijski Tomorrowland! Sea Dance će se za titulu natjecati sa 75 manifestacija iz 21 zemlje, u konkurenciji s festivalima poput Best Kept Secret, Melt!, Volt, Sumer’s Tale, Electric Castle...

Pored glasova stručnog žirija, koji čine istaknuti pojedinci u glazbenoj industriji, glasovi publike širom svijeta odlučit će o finalnom plasmanu ovogodišnjih kandidata. Pobjednici će biti proglašeni na ceremoniji dodjele nagrada na otvaranju festivala Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Nizozemskoj 11. siječnja 2017.

Objavljeno 10.10.2016.

Vremeplov

Svi vjeruju u nešto i svi iz činjenice da vjeruju u nešto koriste to nešto kako bi podržali vlastito postojanje.
Frank Zappa