Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit i Sea Dance - nominacije na Europskim festivalskim nagradama

Exit i Sea Dance - nominacije na Europskim festivalskim nagradamaponovno su nominirani za prestižne Europske festivalske nagrade! Pobjednik iz 2013., koji se u posljednje tri godine glasanja uvijek nalazi među prva tri, EXIT festival je i osme uzastopne godine nominiran za „Najbolji veliki europski festival“.

I morsko poglavlje EXIT Avanture, Sea Dance festival, nominiran je po treći put uzastopno za „Najbolji festival do 40.000 posjetitelja“. Glasanje za European Festival Awards počinje danas i trajat će do 31. listopada, a svi koji glasaju automatski sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti VIP ulaznice za festivale koji osvoje ovogodišnje festivalske ”Oscare”.

Glasa se izborom za EXIT u prvoj kategoriji, “Best Major Festival” i za Sea Dance festival u drugoj kategoriji, “Best Medium-Sized Festival” na ovom linku. I treći festival u okviru EXIT Avanture, Revolution u Temišvaru, nominiran je u čak dvije kategorije, za najbolji mali festival, kao i za najbolji novi festival.

Glasaj za EXIT i Sea Dance festivale!

EXIT festival je u konkurenciji s 32 festivala iz 16 zemalja, zajedno s ostalim vodećim europskim festivalima kao što su britanski Glastonbury, njemačka Lollapalooza, danski Roskilde i belgijski Tomorrowland! Sea Dance će se za titulu natjecati sa 75 manifestacija iz 21 zemlje, u konkurenciji s festivalima poput Best Kept Secret, Melt!, Volt, Sumer’s Tale, Electric Castle...

Pored glasova stručnog žirija, koji čine istaknuti pojedinci u glazbenoj industriji, glasovi publike širom svijeta odlučit će o finalnom plasmanu ovogodišnjih kandidata. Pobjednici će biti proglašeni na ceremoniji dodjele nagrada na otvaranju festivala Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Nizozemskoj 11. siječnja 2017.

Objavljeno 10.10.2016.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf