Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit - jednodnevne ulaznice!

Exit - jednodnevne ulaznice!U kampanji za prošlogodišnji Exit prvi put su u regiji prodavane jednodnevne ulaznice. Velik broj upita fanova iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije i Crne Gore rezultirao je u konačnici odličnom prodajom stoga se ta praksa nastavlja i ove godine.

Od ponedjeljka, 16. travnja publika u svim država u našoj regiji može kupiti jednodnevne ulaznice za Exit i time barem na jedan dan osjetiti nevjerojatnu atmosferu festivala i uživati u sjajnim nastupima na brojnim pozornicama na Tvrđavi.

U Hrvatskoj cijena iznosi 245 kn za ulaznice za četvrtak, petak i nedjelju, dok će za ulaz u subotu trebati izdvojiti 260 kn.
Naravno, ulaznice su dostupne na službenim prodajnim mjestima:
Dallas Music Shop, Teslina 14, Zagreb
AVE Fasion Store, Portanova, Svilajska 31a, Osijek
Dallas Music Shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music Shop Rijeka – Pariz – Texas, M.Gupca 3a, Rijeka
Dallas Music Shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music Shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music Shop, Kralja Tomislava 4, Šibenik
Dallas Music Shop, Carera 72, Rovinj

Prodajom jednodnevnih karata upotpunjuje se ponuda Exita. U prodaji se tako nalaze i Festivalska ulaznica (555 kn), Premium paket koji uključuje festivalsku ulaznicu, prijevoz i mjesto u kampu po cijeni od 895 kn, odnosno 745 kn za kupce iz Osijeka te Kamp po cijeni od 190 kn.

Nastup na ovogodišnjem Exit festivalu koji će se održati od 12. do 15. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi do sad su potvrdili Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order, Plan B, Gossip, Wolfmother, Little Dragon, Buraka Som Sistema, Sneaky Sound System, When Saints Go Machine, Teengirl Fantasy Live, Lone, Pariah, The Chain, dok na svjetski poznatoj Dance Areni nastupaju Avicii, Richie Hawtin, Laurent Garnier LBS, Miss Kittin, Felix Da Housecat, Totally Enormous Extinct Dinosaurs Live, Azari & III live, Art Department, Maceo Plex, Brodinski, kao i članovi Cadenza etikete, Luciano, Reboot Live, Kenny Larkin, Robert Dietz i Maayan Nidam. Ekstremni dio Exita okupirat će D.R.I., Skindred, Toy Dolls i Street Dogs.

Objavljeno 19.04.2012.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com