Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit - Magic Adventure

Exit - Magic AdventureExit Avantura i sljedećeg ljeta povest će ljude iz cijelog svijeta na najveće festivalsko ljetovanje u Europi, od Petrovaradina do Jaza, a vjerni fanovi i ove godine ostvarit će najveće uštede.

Exit festival održat će se od 7. do 10. Srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi, nakon čega se provod nastavlja na plaži Jaz pored Budve, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. srpnja. Atmosfera sa Exit i Sea Dance Festivala u stranim i domaćim medijima, kao i po svjedočenju publike i izvođača je toliko posebna da često biva okarakterizirana kao čarobna - zbog toga je i ovogodišnja tema baš Exit Magic, simbol emocije koju osjete svi koji se upuste u Exit Avanturu.

Emocije ljubavi prema slobodi i muzici, emocije koja može mjenjati svijet na bolje. U sklopu najave sljedećeg izdanja Exit Avanture, koja će donijeti brojne inovacije u raznim segmentima i privući ljude iz svih krajeva planete, objavljen je i službeni trailer za publiku iz cijelog svijeta.

Najpovoljnije ulaznice bit će dostupne već u petak 4. prosinca, točno u podne, po cijeni od 460 kn, što predstavlja uštedu od čak 60% u odnosu na finalnu cijenu cijelog paketa Exit Avanture.

Oni koji kupe četvorodnevne ulaznice za Exit u sklopu prosinačke akcije, dobit će i poklon ulaznicu za Sea Dance festival koju je potom neophodno registrirati u periodu od 1. do 31. ožujka na www.exitfest.org.

Popis prodajnih mjesta u Hrvatskoj je dostupan na exitfest.org . Broj promotivnih ulaznica je vrlo ograničen.

Također, 4. prosinca u podne u prodaji će se naći i vrlo ograničen kontigent ulaznica samo za Sea Dance festival, po cijeni od 285 kn što je čak 60% uštede u odnosu na finalnu cijenu.

Objavljeno 26.11.2015.

Vremeplov

Hipiji su htjeli ljubav i mir. Mi bi Ferrarije, plavuše i lovu.
Alice Cooper