Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

EXIT među najboljima!

EXIT među najboljima!Svjetska festivalska publika i ove je godine izglasala EXIT za jedan od najboljih europskih festivala u sklopu UK Festival Awards, najznajčajnije britanske festivalske nagrade.

EXIT se tako i ove godine našao u društvu 10 najboljih festivala izvan Velike Britanije, u kategoriji „Best Overseas Festival“, među kojima su Tomorrowland (Belgija), Snowbombing (Austrija), Benicassim (Španjolska) i drugi.

Ove godine je u sklopu UK Festival Awards-a glasalo rekordnih 575.000 fanova festivala iz cijele Europe, što je rast od preko 20% u odnosu na prethodnu godinu. EXIT festival nominiran je i za najbolji veliki festival na najprestižnijoj europskoj festivalskoj nagradi – European Festival Awards. Popis finalista za ovu nagradu, bit će objavljen u prosincu, a proglašenje pobjednika u siječnju 2014. godine.

Podsjećamo da je EXIT 2013 doživio najveći rast posjete u svojoj povijesti i to u godini koja je bila posebno teška za mnoge europske festivale.

Objavljeno 11.11.2013.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin