Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

EXIT pokreće zimski festival na Jahorini

EXIT pokreće zimski festival na JahoriniVelika Exitova festivalska porodica od sljedeće godine brojati će još jednog člana! Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu poslije i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, EXIT tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. ožujka sljedeće godine na olimpijskoj Jahorini.

Program festivala bit će koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korištena i za izuzetno uspješni Sea Star festival u Istri. Prvog dana festival će imati večernji tulum zagrijavanja, poslije kojeg će sljedeća dva biti otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezerviran za dnevnu završnu zabavu.

Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, bit će objavljene uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cijenama bit će dostupne i prije početka zimske sezone.

Glazbeni festivali u planinskim centrima su u velikom usponu širom svijeta, a samo u Europi je potražnja već premašila ponudu ovakvih događaja. EXIT tim u suradnji s Olimpijskim centrom ”Jahorina” planira novi festival u relativno kratkom roku pozicionirati među najznačajnije zimske glazbene festivale na kontinentu.

Ovim je i Jahorina uvrštena među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala koje organizira EXIT tim, čime se nastavlja povezivanje regije kao osnova društvene misije EXIT festivala, ali i dalje pozicioniranje jugoistočne Europe kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svjetskim okvirima.

Baš kao što je EXIT 2001. godine bio prvo masovno okupljanje mladih u regiji poslije sukoba iz devedesetih, tako i danas svi događaji u produkciji EXIT tima okupljaju ljude iz svih krajeva regije, što posjetiteljima iz ostalih djelova svijeta daje veoma posebnu atmosferu, onu koju su pojedini svjetski mediji nazvali ”EXIT magijom”.

Također, osim novih zemalja regije i promocije ovdašnjih destinacija u svijetu, EXIT tim nastavlja razvijati i cjelogodišnje, 365-dnevno iskustvo u kojem svake godine nudi sve više događaja i festivalskih dana.

I ove godine, u prvom, promotivnom valu prodaje ulaznica za EXIT festival bit će dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po prvim, promotivnim cijenama, kako pojedinačno, tako i u paketu s uštedama koje će ići i do 80%.

Objavljeno 18.10.2017.

Vremeplov

Skupina New York Dolls je dokazala da ne morate biti savršeni da bi bili prihvaćeni. Mi znamo naših pet akorda.
Johnny Thunders