Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Exit zabava - Sedam dana najbolje ljetne zabave!

Exit zabava - Sedam dana najbolje ljetne zabave!ExitR:Evolucija nije pojela svoju djecu. Umesto toga, u čast 15. izdanja Exit festivalaposlat će ih na sedmodnevnu srpanjsku avanturu u dvije države. Exit 2014 bit će održan na dobro znanom mjestu, Petrovaradinskoj tvrđavi, najboljoj festivalskoj lokaciji na svijetu, da bi nakon toga provod bio nastavljen na jednoj od najljepših plaža na Jadranu.

S centralnom pozornicom na plaži Jaz i nizom događaja na Velikoj plaži, u starom gradu u Budvi i u Kotoru, Exit dobija i svoje morsko izdanje, Sea Dance Festival, prekriveno pjeskom i školjkama.
Kao i svake godine, Exit je pripremio super popust. Od četvrtka, 12.12., pa sve do 14.01.regularne cijene, za četiri dana Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Oni koji kupe paket ulaznica u sklopu ove akcije bit će nagrađeni ulaznicom za svih sedam dana Exit avanture, odnosno dobijaju ulaznicu za tri dana Sea Dance Festivala potpuno besplatno.

Članovima Exit Tribea, posjetiteljima festivala iz prethodnih godina, koji ulaznice kupe do 14. siječnja, Exit poklanja i besplatan smještaj u kampu festivala u Novom Sadu, dok oni koji Exit posjećuju prvi put mogu već sada rezervirati svoje mjesto u kampu po ceni od 199 kn.

Redovna cijena ulaznica za Exit bit će 895 kn, a za Sea Dance Festival 325 kn. Popis maloprodajnih mjesta u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Exitdostupan je na službenom siteu festivala – www.exitfest.org.

Osim svih popusta i pogodnosti, ukoliko nam želite u potpunosti prepustiti organizaciju vašeg prijevoza i smještaja na Exit festivalu, izaberite jedan od paketa specijalno dizajniranih za nezaboravno ljetno iskustvo! Izaberite paket Exit i po cijeni od 760 kn možete dobiti ulaznicu za Exit Festival smještaj u kampu u Novom Sadu, kao i prijevoz iz vašeg grada do Exit festivala, s povratkom.

Ako ste spremni za Exit Avanturu, za istoimeni paket po ceni od svega 1070 kn dobivate ulaznice za Exit festival, Sea Dance Festival, smještaj u kampu u Novom Sadu, prijevoz iz vašeg grada do Novog Sada, prijevoz od Novog Sada do Budve, sa povratkom u vaš grad. Specijalni paketi dostupni su do 14. siječnja, a više informacija možete pronaći na www.exittrip.org.

Oba paketa – i Exit i Exit Avantura – su dostupni u ograničenim količinama.

EXIT R:Evoluciju 2013 obilježila je posjeta od preko 200 000 ljudi, oboreni mnogobrojni rekordi i istinska, revolucionarna energija koja je ispunila zidine Petrovaradinske tvrđave i prelila se niz ulice Novog Sada. Exit Avantura ove godine tu energiju prostire i dalje, sve do vrelih jadranskih plaža. Vrijeme je da počnete razmišljati o idealnom bikiniju, šeširima i sunčanim naočalama, kampiranju pored mora, putovanju saekipom, o nezaboravnim ljetnim noćima i eksploziji doživljaja .

Objavljeno 09.12.2013.

Vremeplov

Ja sam zadovoljna... nekad stane, nekad krene, nekad bolje, nekad lošije...
Ivanka Mazurkijević (Stampedo)