Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fakofbolan u Vintage Industrial Baru

Fakofbolan u Vintage Industrial BaruPuležanski punk-rock sastav Fakofbolan ili FOB, osnovan sredinom ’90ih godina prošlog stoljeća, nastupiti će ovaj petak u Vintage Industrial Baru. u Zagrebu.

Nedavno su obilježili punoljetnost postojanja, bivajući jedan od najdugotrajnijih, najkvalitetnijih i najpopularnijih bendova u regionalnim okvirima. Sami počeci benda vezani su uz kolektiv Monte Paradiso, u sklopu kojeg su započeli sa organiziranjem istoimenog, hardcore punk festivala, koji je prošle godine napunio dvadeset godina postojanja.

Kroz etiketu Monte Paradiso, vlastitim sredstvima i uz pomoć prijatelja (Humanita Nova, Dirty Old Town) objavljuju dva albuma, Fakofbolan (1996.) i Jedini dokaz (1998.) Pjesme sa oba izdanja vrlo brzo dolaze na stalni repertoar domaćih pankera, koji na sve češćim koncertnim nastupima uz bend pjevaju tekstove koji u dobroj mjeri na njima osebujan način kritiziraju negativna stanja u današnjem društvu.

Pjevni refreni, čvrsta svirka u kombinaciji ’uličnog’ punk-rock i ’melodičnog hardcore stila odlike su koje krase bend. Recentni album ”...ako ne možeš sam, bar pokvari drugome...” izdan na LP/CD/Digital formatima preko PDV-a dodatno je učvrstio položaj FOB-a kao energične sile s kojom treba računati. Ovoj punk-rock eksploziji pridružuju se njihovi gosti Saučešće i Svinje.

Cijena ulaznice je 30kn/40kn, a početak koncerta u 21:00.

Objavljeno 30.09.2016.

Vremeplov

Opsjednut sam knjigama.
David Sylvian