Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Femi Kuti na Exitu!

Femi Kuti na Exitu!Nagrađivani, obožavani i voljeni nigerijski princ afrobeata Femi Kuti, potvrdio je svoj dolazak na Fusion pozornicu Exit festivala u petak, 08. srpnja. Veliki borac za političku i socijalnu pravdu i dostojan nasljednik svog oca Fela Kutija, postao je istinski ambasador afričke muzike i simbol heroja trećeg svijeta među malo senzibilnijom publikom.

Vlasnik mnogobrojnih hitova i albuma, od kojih je posljednji, prošlogodišnji “Africa For Africa”, nominiran i za Grammy u kategoriji world muzike, Femi Kuti će predstaviti pravu poslasticu za raznobojnu publiku Fusiona.

Već treću godinu zaredom, jedna od najmlađih pozornica Exit festivala, Suba stage posvećen novosadskom kompozitoru zavidne svjetske karijere, Mitru Subotiću Subi, predstavit će umjetnike iz različitih zemalja. Suba stage je posvećen svima koji u muzici pomiču horizonte, otvaraju nove prostore i spajaju svjetove, povezuju i stvaraju nove žanrove, eksperimentiraju i otkrivaju. Baš onako kako je to radio i Suba.

Ove godine Suba stageom proći će mnogi zanimljivi izvođači poput Florenta Ghysa, Lenharta Tapesa, grupa Chico Trujillo, Eatliz, Mashrou’ Leila, Secret 47, The Freelancersa, kao i trio Jaro, Gari i Lega koji će zatvoriti program Sube. Nikako se ne smije propustiti nastup legendarnog Koje koji će pod pseudonimom DJ Black Tooth aka Novica Talasić održati sat glazbene kulture, a sve povodom 30 godina objavljivanja kompilacije ”Paket aranžman”. Koji će se tom prilikom pridružiti i Kanda, Kodža i Nebojša.

Objavljeno 25.06.2011.

Vremeplov

Djelo treba nadživjeti autora, dati mu neku drugu sliku, drugu dimenziju. To je mitologija rocka.
Zoran Kostić Cane (Partibrejkers)