Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ferry otkazao turneju!

Ferry otkazao turneju!Koncert Bryan Ferryija koji se u Beogradu trebao održati 28.04, odgođen je za 20.09.2011. Iako se poslije kraćeg boravka u bolnici dobro osjeća, Bryan je zabrinut da neće moći pružiti sve od sebe na koncertima u travnju zbog čega ne želi razočarti svoje fanove ne tako savršenim doživljajem.

Podsjećamo vas da je Bryan Ferry u bolnicu primljen po otkazivanju nastupa u 02 Areni u utorak navečer, zbog višednevnog lošeg zdravstvenog stanja. Iako je Ferryijev predstavnik za medije izjavio da je Bryan napustio bolnicu već u srijedu u dobrom stanju i da se sada planira usredotočiti na turneju koja mu slijedi, sam pjevač je odlučio da turneju pomakne za rujan.

„Ikona stila” kako Bryana nazivaju mnogi kritičari, upravo je završio svjetsku turneju sa svojim bendom Roxy Music, a koncertom u Izraelu 19.04., trebao je započeti četiri I pol mjeseca dugu solo evropsku turneju.

Ulaznice za koncert Bryana Ferryija kupljene za 28.04. važiti će i za koncert 20.09.. Svatko tko želi refundirati kupnjenu ulaznicu, može to učiniti u narednih 30 dana na prodajnim mjestima gdje su kupljene, najkasnije do 08.05..

Objavljeno 11.04.2011.

Vremeplov

Svirajte ono što ljudi vole i kroz to voljeti će i vas.
Jo Patti