Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Festival labinskih bendova!

Festival labinskih bendova!Ovaj događaj je smišljen kako bi prezentirao i predstavio labinsku glazbenu scenu te trenutno aktivne bendove s ovog područja.

Organiziran je u stilu nekadašnjih gitarijada pa će u tom stilu biti prisutan i glasački žiri koji će se sastojati od dvoje labinskih glazbenika te predstavnika HGU-a čija će zadaća bilti donošenje odluke o bendu koji će predstavljati Labin na HGF-u u Zaboku - najvećem hrvatskom festivalu za promociju demo i manje afirmiranih bendova.

Publika će također imati pravo glasa, a cijeli će koncert biti popraćen adekvatnim nagradama doniranim od strane sponzora i organizatora ovog događaja.

Primjerice, jedna od nagrada biti će već ranije spomenuto gostovanje na HGF-u, zatim snimanje singla u labinskom studiju ”Step Sound”, bubnjarske palice i žice za bendove koje će omogućiti Soundcode te električna gitara i pojačalo koji će biti sponzorirani od strane organizatora (CLUB X) i Buzetske pivovare.


Čitav materijal tijekom nastupa biti će sniman, a najbolji dijelovi, kao i single sniman u studiju ”Step” biti će objavljeni na kompilacijskom CD-u labinskih bendova u izdanju OSA Media, nezavisne etikete osnovane od strane članova grupe The Orange Strips.

Ovaj projekt biti će podržan i od strane HGU-a (Hrvatske glazbene unije) istarske županije.

Nastupati će 8 bendova različitih glazbenih pravaca te glazbeni gosti, svi s područja labinštine i to:

PETAK: BREECHDEE NOWERE,GRIEF CHARISMA,DEAD PLEASURE,STORM+gosti- HOLIVUD RIBE

SUBOTA: ROCK LINE,COTTON FEILDS,SOUL DISPLAY+ gosti THE ORANGE STRIPS

Bendovi će nastupiti svaki po pola sata sa svojim autorskim materijalom koji će ocjenjivati četveročlani žiri sastavljen od predstavnika HGU-a te raznih glazbenika čiji će bodovi zajedno s glasovima publike odlučivati o pobjedniku festivala.

Postoji tendencija da se cijeli događaj pretvori u tradicionalni, gdje će se svake godine moći vidjeti i čuti već etablirani bendovi te gdje će se moći predstaviti i novo nastali bendovi,a svi s ovog područja.

Objavljeno 26.01.2011.

Vremeplov

Kao građani trebali bi biti više pažljivi, obrazovani i informirani. Upalim TV i vidim odrasle ljude kako se deru jedni na druge i mislim, ako ne povratimo svoju civiliziranost, biti ćemo u nevolji.
Emmylou Harris