Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fleetwood Mac slave 25 godina od izlaska albuma ”The Dance”

Fleetwood Mac slave 25 godina od izlaska albuma ”The Dance”Fleetwood Mac danas obilježavaju 25. godišnjicu live albuma ”The Dance”, objavljenog 19. kolovoza 1997. godine.

Izdanje slavi povratak najuspješnije postave benda koju čine Lindsey Buckingham, Mick Fleetwood, Christine McVie, John McVie i Stevie Nicks, koji zajedno nisu objavili album od izdanja ”Tango in the Night” iz 1987., desetljeće ranije.

Riječ je o prvom izdanju Fleetwood Maca koje je bilo na vrhu američke ljestvice albuma od izdanja ”Mirage” iz 1982. godine. The Dance je ujedno i posljednji album Fleetwood Maca na kojem je Christine McVie bila stalna članica prije nego što je otišla godinu dana nakon izlaska albuma, iako se bendu ponovno pridružila 2014. na turneji debitirajući na prvom mjestu Billboard 200 ljestvice, ”The Dance” je postao peti najprodavaniji live album svih vremena u SAD-u, prodan u milijun primjeraka u roku od osam tjedana, provodeći više od sedam mjeseci unutar Top 40. ”The Dance” je prodan u više od 6.000.000 primjeraka diljem svijeta, dok je DVD verzija certificirana kao 9x platinasta u Australiji povodom prodanih 135.000 primjeraka.

Objavljeno 21.08.2022.

Vremeplov

Tko rano rani sinoć nije imao gažu!
(šala među glazbenicima)