Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Franz Ferdinand dolazi u Zagreb!

Franz Ferdinand dolazi u Zagreb!Škotski rock bend Franz Ferdinand dolaze u Malu dvoranu zagrebačkog Doma sportova u ponedjeljak 25. travnja 2022.

Ovo je njihov prvi samostalni koncert a održat će ga u sklopu turneje ‘Hits To The Head‘ koju prati i izlazak kolekcije od 20 najvećih hitova koja je najavljena ovih dana i izlazi u ožujku naredne godine, uključujući tu i dvije nove pjesme, neki dan objavljen singl “Billy Goodbye” i još neobjavljenu “Curious”.Najavili su da će izvesti najveće hitove iz gotovo dva desetljeća duge karijere, uz, dakako, i novi singl “Billy Goodbye”.

Na prvom samostalnom susretu sa Zagrebom, uz Alexa Kapranosu (vokal, gitara) nastupiti će Bob Hardy (bas), Dino Bardot (gitara), Julian Corrie (gitara, klavijature), te nova bubnjarka Audrey Tait.

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 12. studenog, po cijeni od 180 kn koja će vrijediti do 31. prosinca. S prvim danom nove godine, od 1. siječnja, ulaznice će koštati 200 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 230 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr.

Objavljeno 09.11.2021.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)