Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Fuse prvi objavio line up!

Fuse prvi objavio line up!Nakon što su prošlog tjedna svoj dolazak na EXIT potvrdili neki od vodećih underground klubova Europe, kultna techno institucija Fuse iz Brisela, prva objavljuje svoju ubitačnu postavu za petak, 7. Srpnja.

Nakon toliko vremena i brojnih zahtjeva ljubitelja istinskog techno zvuka, na tvrđavu konačno stiže - Function. Njujorški mag iz kultne grupe Sandwell District odlučio se odazvati na zajednički poziv internacionalno sve popularnije pozornice Exita i čuvenog europskog kluba s gotovo četvrt stoljeća besprijekorne techno povijesti.

Nakon pravog požara na društvenim mrežama nakon neslužbene informacije o njegovom dolasku, sada je i službeno! Nezaustavljivi britanski DJ i producent Dax J definitivno dolazi druge noći Exita u okviru Fuse noći, i to u terminu u kojem je nesumnjivo najbolji - ”closing set”.

Nimalo lak zadatak za opravdati besprijekoran ugled briselskog kluba imat će dva njegova najistaknutija rezidenta, trenutno najhvaljenija belgijska DJ zvijezda Charlotte de Witte i prava legenda europske klupske scene Pierre. Boje #NSNS pozornice branit će u tandemu bosanskohercegovački producent zavidne međunarodne karijere Forest People i vođa novosadske Public P ekipe Klaus.

Famozna No Sleep Novi Sad pozornica i ove godine će svake noći na EXIT festivalu publiku uvoditi u drugi svjetski klub! Nakon što su prošlih godina #NSNS pohodili vodeći klubovi Tresor, Nitsa, Concrete Grelle Forelle, Drugstore i 20/44, ove godine, od 6. do 9. srpnja, na popisu smo za Sub Club iz Glasgowa, Fuse iz Brisela, londonski klupski tandem Avant Garde i Corsica Studios, dok se pariški Concrete vraća na EXIT.

Lista izvođača ostalih klubova bit će uskoro poznata, a nakon Beograda, Barcelone i Beča, ove godine nas očekuju novi No Sleep događaji u vodećim europskim klubovima, ali i morsko izdanje No Sleep pozornice na Sea Dance festivalu.

Objavljeno 27.03.2017.

Vremeplov

Ne mislim da se žena mora postaviti kao muškarac da bi pokazala svoju snagu.
Little Richard