Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Garage rock otkrivenje: Erotic Biljan & His Heretics, Cloudsurfers

Garage rock otkrivenje: Erotic Biljan & His Heretics, CloudsurfersErotic Biljan & His Heretics vraćaju se u Močvaru donijeti novu dozu eksplozivnog garažnog rocka i, naravno, proslaviti svojih 25 godina.

Prije njih večer će zagrijati nizozemski Cloudsurfers.

Erotic Biljan & His Heretics nastali su 1998. spajanjem nekadašnjih Babiesa i Blues Brezmera. Na njihovim službenim kanalima pronaći ćete opis kako su bend osnovali članovi dviju grupa od kojih je jedna svirala blues 50-ih, a druga punk rock 70-ih. Našli su se, kako kažu, u sredini s garažnim rockom 60-ih, a od početka svojeg rada do danas ostali su vjerni svojem zvuku.

Svih ovih godina Erotic Biljan & His Heretics su svojim energičnim nastupima ‘odvaljivali’ publiku po mnogim europskim klubovima i festivalima, a nova doza Biljanove gitare, scenskog ludila Jure The Wildmena i ostalih heretika čeka vas u Močvari.

Garage rock, fuzz punk & grungy psych. Tri pojma koja su Cloudsurfers odabrali kao objašnjenje svoje glazbe na najbolji način prezentiraju istu. Cloudsurfers su žestoki gitarski bend čiju nevjerojatnu energiju osjetite u velikim količinama prilikom slušanja albuma, a sada ćemo sve moći doživjeti i na koncertu u Močvari.

Ovaj nizozemski kvintet nema toliko staža poput Erotica, ali od početka svoje karijere nametnuli su se kao jedan od zanimljivijih novih bendova na tamošnjoj sceni, a svoju reputaciju su skupljali na mnogobrojnim koncertima. Prvi album “Don’t Know What Hit Me” je objavljen prije dvije godine, a u rujnu ove godine objavljen je njegov nasljednik “Subhuman Essence”.

Objavljeno 04.11.2023.

Vremeplov

Ne volim telefone.
Marc Bolan