Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Glazbeni noviteti u dućanima

Glazbeni noviteti u dućanimaU prodaji je prvi album grupe Beady Eye: ”Different Gear Still Speeding” (UK/Sony Music/Menart) - Nakon Oasisa, Liam Gallagher nastavlja karijeru u novoj grupi ”Beady Eye” , a album je najavljen singlom ”The Roller”.

Album donosi 13 novih rock pjesama koje je producirao Steve Lillywhite. Na album ima 13 pjesama među kojima su i ”Bring The Light”, ”Four Letter Word” i ”Sens Of The Stage”. Beady Eye su: Liam Gallagher, Gem Archer, Andy Bell i Chris Sharrock.

’’S Oasis nikada nije bilo straha. Znali ste da će ljude zainteresirati jer je to Oasis. Ali da budem iskren, kada su se približili koncerti Beady Eyea, prestrašili smo se jer je ovo nova stvar. Nastup uživo smo vježbali 2 tjedna i zvučali smo odlično.’’ - izjavio je Liam, napominjući da je odlično kod novog banda što je orjentiran na glazbu i nove pjesme i nisu usporeni višemjesečnim stadionskim turnejama.

Izdanje je obogaćeno i s DVD-om koji otkriva scene iza pozornice, odnosno kako je nastajao album, ali i spotove za pjesme: ”Bring The Light”, ”Four Letter Word” i ”Sons Of The Stage”.

Ovih dana, u prodaji su se našla dva izdanja iz EMI-evog kataloga britanske rock skupine Placebo, ranije dostupna samo kao dio deseterostrukog box seta objavljenog prije dvije godine.

’B SIDES 1996-2006’ na 2 CD-a donosi 28 pjesama, tj. B-strana singlova, uključujući pjesme Flesh Mechanic, HK Farewell, Aardvark i Soulmates koje nisu bile objavljene na spomenutom box setu.

’Live At Le Cigale’ donosi koncertnu snimku benda iz legendarnog pariškog kluba Le Cigale iz 2006. godine, a uključuje sjajne izvedbe klasika poput Meds, Song To Say Goodbye, The Bitter End i Infra-red.

Ova dva izdanja, nezaobilazna su za svakog fana skupine Placebo, a možete ih potražiti u svim Dallas Music Shopovima...

U dućane je stigao i novi album skupine In-The-Go, koji su upravo snimili spot za singl ’Weekend At December’ koji je najavio album ’We Should Be Quiet’.

Premijera spota bila je na MTV-u na top listi Domaćica, a uskoro će se moći vidjeti na ostalim domaćim televizijama.

Splitska Indie Rock grupa In-The-Go snimila je debi album na engleskom jeziku, a u co-produkciji sa publishing kućom Roba Music iz Hamburga album će se plasirati i na inozemno tržište...

Album naziva ’We Should Be Quiet’ je rezultat više od deset godina zajedničkog sviranja, eksperimentiranja i kreativnog procesa grupe. U tom procesu grupa je imala jasan pravac u kojem želi stvarati glazbu, bez nametnutih smjernica, ali su uvijek gajili zvuk baziran na melodičnom i energičnom izričaju u kojem su konstantno inzistirali na kreativnosti i traženju novih i zanimljivijih rješenja.

In-The-Go su osim samostalnih koncerata, nastupali sa Bambi Molesters, Svadbas, Urban & 4, Hladno Pivo, Zoot Woman, Robert Plant te su ih 2009. godine na splitskim Prokurativama za svoju predgrupu izabrali Arctic Monkeys. Prošle godine nastupili su i na Inmusic Festivalu 10.

Objavljeno 29.03.2011.

Vremeplov

Biti intelektualac stvara mnoga pitanja bez odgovora. Možeš napuniti život idejama a još uvijek sam odlaziti kući. Ono što uistinu imaš a vrijedi su osjećaji. To je meni glazba.
Janis Joplin