Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goblini prvi put u Istri!

Goblini prvi put u Istri!Prema dosadašnjoj tradiciji upriličenja koncertnih nastupa poznatih bendova koji još nisu nastupili na ovim prostorima, i na potraživanje velikog broja publike, osmi “Viva La Pola!” ugostiti će kultni srpski punk rock bend Goblini, kojima će ovo ujedno biti prvi koncertni nastup u Puli i Istri.

Goblini su krenuli s radom 1992. godine, a ponajviše iskrenim stavom, velikom zaljubljenošću u glazbu, postaju cijenjeno ime na punk rock sceni bivše države. S istoimenim albumom prvijencem objavljenim 1994. pokazuju kako njihova verzija punk rock glazbe uz dojmljivu vokalnu interpretaciju vokalnog frontmena Branka Golubovića ”Goluba” daje na znanje kako je riječ o stvarima koja će vrlo skoro postati sastavni dio lektire nezavisne glazbe ovih prostora.

Isto tako, krenuvši stazama uigranog koncertnog benda, koji u izdanju uživo ostvaruje iznimno snažnu interakciju s publikom, uz albume koji su uslijedili - “Istinite priče I deo” (1994.), “U magnovenju” (1996.) i “Re Contra” (1999.), krajem devedesetih doživljavaju svojevrstan vrhunac, te kako to nažalost nerijetko biva u svijetu rock’n’rolla, na vrhu popularnosti, sredinom 2001. godine, ponajviše zbog privatnih razloga pojedinih članova, odlaze sa scene.

Uz probuđenu staru ljubav, 2010. Goblini se ponovno okupljaju, te uz najavu novih pjesama, kao i dokumentarni film o povijesti benda “Ima nas gomila” u produkciji RTV Vojvodine, obznanjuju, već kroz prvih nekoliko koncertnih nastupa, i više no zaslužen i veliki povratak. Prva večer osmog “Viva La Pola!” zasigurno će biti veliki doživljaj za brojne obožavatelje ovog benda te mogućnost doživljaja uživo kultnih stvari kao što su: ”Ima nas!”, “Za Lorenu”, “Pričaš”, ”On je ona je” ”Ona misli da zna”, ”U magnovenju”, ”eLeSDi se vraća kući” i mnogih drugih.

Goblini djeluju u sastavu: Branko Golubović “Golub” – vokal, Alen Jovanović – gitara i pozadinski vokal, Saša Šetka – gitara i pozadinski vokal, Vladislav Kokotović – bas i pozadinski vokal i Milan Arnautović ”Firca” - bubanj

Objavljeno 30.07.2011.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)