Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goluban poziva na slavljenički online koncert

Goluban poziva na slavljenički online koncertNakon 20 godina karijere, što će obilježiti slavljeničkim on-line koncertom, Tomislav Goluban objavio je CD za djecu, s kojega predstavlja prvi singl i spot, pjesmu ”Zimsko darivanje”. (Foto: M. Turk)

Dvominutna audio pustolovina malog Snjegovića dobila je simpatičnu minimalističku animaciju koju potpisuje Malvern Marufu (Zimbabwe).

Zbirka sastavljena od 5 dječjih priča i 6 pjesama objavljena na CD-u „Tatine priče i pjesme“, trinaesti je Golubanov studijski album. Ideja je potekla iz knjige „Tatine priče“ Franje Ljubeja. Priče su oživjele u nadahnutim interpretacijama Gordane Kovačić i Marija Mirkovića postavši zvučnim igrokazima, a pjesme prema motivima iz priča nastale su kasnije, u inspiraciji Anamarije Nekić koja je napisala zabavne i poučne stihove. Glazbenu je kulisu autorski oblikovao Tomislav Goluban

Usporedno sa predstavljanjem novog singla i spota Goluban vas poziva na slavljenički online koncert, povodom 20 godina od prvog samostalnog nastupa:

“Prošlo je 20 godina od prvog samostalnog koncerta kojeg sam održao u duo formaciji u Zaboku 16.12.2001. Tim ću Vam povodom sa svojim bendom odsvirati besplatan slavljenički koncert koji možete pogledati online u nedjelju 12.12. od 20h.”

Objavljeno 09.12.2021.

Vremeplov

Znam da sam paranoičan i neurotičan, napravio sam karijeru od toga.
Thom Yorke (Radiohead)