Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Goran Lautar na Močvarnoj terasi

Goran Lautar na Močvarnoj terasiOvaj petak, 06.11.2020. na Močvarnoj terasi vas čeka darkwave/synth/post punk koncert Gorana Lautara...

Goran Lautar / Neon Lies na svom trećem albumu ”Loveless Adventures”, fokusirajući se na vlastiti unutarnji svijet kakvim ga je proživio ili ga doživljava, točnije, pruža onu sliku i priču postignuvši vrlo rijetki efekt kad je hrvatski underground u pitanju da slušatelj doživi ono što on točno želi, dakako na artistički način koji iziskuje i adekvatne metamorfoze u svjetonazoru. Emotivan elektronski punk album koji govori o čovjeku i njegovoj nestabilnoj prirodi da nikad nije sretan i zadovoljan, čak niti onda kad jest.

Osim koncerta koji će biti točno u 21:00, imat ćete, već od 19:00 nadalje, priliku slušati prethodno snimljeni Neon Lies-ov odabir darkwave/synth/post punk muzike s audio kazeta.

Objavljeno 04.11.2020.

Vremeplov

Amerika me je naučila da se vratim na bazične vrijednosti rada. Osjećao sam da mogu pobijediti situaciju u koju sam stavljen, a na primarnom nivou osjećao sam da mogu razumjeti sve te ljude koji su bili radnici, čistači i dostavljači i da ih mogu gledati kao sebi ravne. Kada sam počeo dobivati redateljske poslove u serijama i na filmu, Amerika je osvijestila u meni ono što je tamo usko povezano, a to su vrijeme i novac.
Goran Gajić, redatelj