Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gorillaz iznenadili objavom posebnog EP izdanja ”Meanwhile”

Gorillaz iznenadili objavom posebnog EP izdanja ”Meanwhile”Nastavno na trijumfalni povratak Gorillaza na pozornicu početkom ovoga mjeseca, Murdoc, Russel, Noodle i 2D iznenadili su nas objavom posebnog EP izdanja ”Meanwhile”.

Riječ je radosnom hommageu s potpuno novom glazbom, upućenom Notting Hill Carnivalu koji se održava u Londonu svakog kolovoza još od 60-ih godina, a koji je ove godine pauziran zbog pandemijskih razloga. EP se sastoji od tri pjesme ”Déjà Vu ft. Alicaì Harley”, ”Jimmy Jimmy ft. AJ Tracey” koja je ujedno i fokus singl te istoimeni singl ”Meanwhile ft Jelani Blackman & Barrington Levy”.

Podsjećamo, Gorillaz su prošle godine objavili svoj ’all-star’ projekt ”Song Machine” koji je uključivao suradnje s imenima kao što su Robert Smith, Elton John, St. Vincent, ScHoolboy Q, Beck, Slowthai, Jpegmafia i mnogi drugi

Objavljeno 12.09.2021.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain