Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Greaseballs promocija albuma u Zagrebu

Greaseballs promocija albuma u ZagrebuLegendarni Greaseballsi nakon četvrt stoljeća konačno objavljuju svoj prvi album...

Eponimni album bit će objavljen u subotu 24.09. u podne, kada će se u Dancing Bear shopu u Zagrebu u Gundulićevoj održati promocija albuma, druženje s bendom i mini akustična svirka, a album će se prodavati po promotivnoj cijeni.

Prvi singl s albuma je “Stari vlak”, a videospot u režiji Maria Borščaka premijerno će biti emitiran danas u 19 sati na CMC televiziji.

Greaseballs je legendarni rock’n’ roll bend iz Zagreba kojeg su drugoj polovici 80-ih formirali petnaestogodišnji tinejdžeri: gitarist i glavni autor Davor Viduka (Kawasaki 3p, Kojoti, Majke i Pips Chips & Videoclips) kojemu je to ujedno i prvi bend, gitarist Danilo Šerbedžija, danas redatelj, vokal Vjeran Plavčić, basist Darko Klarić i tadašnji bubnjar Arsen Novak kojega je zamijenio Ivica Dajak.

U vrijeme kada su osnovani i kada su djelovali, Greaseballsi su bili daleko najjači bend unutar supkulturne rockabilly zajednice. No, kako im je zvuk bio inficiran utjecajem punka, garage rocka i bazičnog rock ‘n’ rolla, njihov se značaj širio daleko van spomenute zajednice. Godine 1988. pobjedili su na JURM-u.

Zbog raznih okolnosti privatne i povijesne naravi, početka rata i poziva u vojsku, prvi album benda, koji je trebao izaći 30. rujna devedesete, nikada nije vidio danje svjetlo.

Razne su zanimljive peripetije pratile daljnje pokušaje objavljivanja, sve do 24.09. kada će album, zahvaljujući Dancing Bear Recordsu, napokon biti pušten u prodaju.

Početkom studenog, album će biti objavljen i na vinylu.

Objavljeno 23.09.2016.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)