Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Gregorian - Monasi sa impresivnom scenografijom

Gregorian - Monasi sa impresivnom scenografijomNasljednici kultne grupe Enigma koji pjevaju obrade poznatih rock i pop hitova u maniru gregorijanskog korala, u sklopu svijetske turneje 10.03. nastupiti će u Velikoj dvorani Sava centra.

Inspirirani gregorijanskim kanonskim pjevanjem, Gregorian čine osam vrhunskih pjevača i pjevačica Amelija Brajtman, odjevenih u odore monaha, dolaze u Srbiju sa svojim peteročlanim pratećim bendom, impresivnim scenografijom i tehnikom kao i muzičko-senskim nastupom kojim su već odavno osvojili publiku širom svijeta.

Na njihovom repertoaru se nalaze hitovi poznatih muzičkih imena kao što su U2, Depeche Mode, Gwen Stefani, Guns’N’Roses, Snow Patrol, Coldplay i mnogi drugi.

„Ono što pripremamo ne bismo nazvali samo koncertom, to je više šou. Biti će to prava muzička poslastica koja će uz mističnu atmosferu publici predstaviti i raskošni spektakl s posebnim efektima i brojnim iznenađenjima, koje publika u Srbiji sigurno još nije imala priliku vidjeti!“ tvrde „Gregorijanci“.

Frank Peterson koji stoji iza grupe Gregorian, još je projektom Enigma dokazao da zna što radi. Odakle mu ideja za ovakvu vrstu muzike, Frank objašnjava: „Tijekom jedne posjete Španjolskoj, šetao sam i slušao neku rock pjesmu i u tom trenuku sam prolazio pored katedrale, ali iznenada neki čudni zvuci su počeli se miješati:monaški zbor je pjevao u sali pored vrata.“

Preko 5 milijuna prodanih CD-a i DVD-a i preko milijun oduševljenih posetioca njihovih koncerata, govori nedvosmisleno da su tijekom 11 godina rada Gregorian osvojili publiku različitih uzrasta u Evropi, Južnoj Americi, Aziji, Južnoj Africi, Meksiku i Sjedinjenim Državama, a broj njihovih poklonika iz dana u dan raste.

Ulaznice za Beogradski koncert su u prodaji i mogu se nabaviti na blagajnama Sava centra i Bilet centra, i to po cijenama od 19e, 25e i 29e.

Objavljeno 07.03.2011.

Vremeplov

Svo to školovanje nikada te ne pripremi za stvarni život.
Juliette Lewis