Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Guano Apes: You can’t stop them !

Guano Apes: You can’t stop them !U smanjenoj, točnije pregrađenoj beogradskoj Areni oko 3000 -4000 fanova dočekalo je sa zakašnjenjem od oko 45 minuta svoje idole Guano Apes. Vidno raspoloženi za svirku, što će kasnije gitarist i obrazložiti, rekavši da su prethodni dan svirali u nekom, po njegovim riječima, malom klubu.(Foto:I.Stanković)Front(wo)men Sandra Nasić i ekipa su ostavili u Areni sjajan koncert koji će fanovi i prisutni pamtiti.

Atmosfera je dodatnozagrijana obraćanjem na srpskom fanovima od strane pjevačiće Sandre koja je natjerala pred svima da se i basist zahvaljuje na srpskom s jednim “hvala” jer je gitarist to već prethodno “odradio”.

Uz pretežno mladu publiku koja je čitavo vrijeme skakala, vrištala, slikala mobitelima, Sandra je pored pjevanja i čitave koreografije koja prati njen nastup uspjela i pozirati (maestralno profesionalno koketirajući s fanovima iz prvih redova).

Guano Apes počastili su publiku svojim hitovima ”Open your eyes”, ”Big in Japan”, ”Pretty in scarlet”, ”You can’t stop me”, “No Speech” i drugim, kao i stvarima s povratničkog albuma ”Bel air”, objavljenog ove godine.

“Big in Japan” je, može se reći - kako to situacija nalaže – donjela osvrt na događaje u Japanu, gdje je bubnjar obračajući se publici zamolio prisutne da svojim povicima , ako ništa drugo , daju na taj način “neku” podršku – ali nije trebalo reći dvaput. Publika je gotovo sama otpjevala čitavu pjesmu.

Jedan od najvjernijih obožavatelja Sandrinog ”lika i dijela” čak je ponio prsten i uspio joj ga uručiti iz prvih redova. Za uzvrat je morao skinuti majicu, jer je pjevačica kroz smijeh rekla da ga želi vidjeti bez odjeće prije nego što se uda. Tokom sljedeće pjesme ka Sandri su poletjele majice i drugih fanova što je pospješilo osmjehe kod čitavog benda.

Guano Apes pokazali su prisutnima u Areni da još uvijek imaju istu onu energiju koja ih je proslavila tijekom 90-ih godina.

Kako god, ostati će u pamćenju i kod jednih i kod drugih. Publici svirka, srdačnost članova, dobar zvuk – bendu dobra atmosfera od samog početka, a zašto da ne i broj prisutnih - s obzirom na pauzu koju su pravili iz njima znanih razloga. Hvala Avalon Produkciji na gostovanju Guano Apes-a u Beogradu.

Ivica Stanković

Objavljeno 12.04.2011.

Vremeplov

Nemam osjećaj domoljublja, ali imam zajedništva.
Chrissie Hynde (The Pretenders)