Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Guitar Expo 2011 - u okviru Guitar Art-a

Guitar Expo 2011 - u okviru Guitar Art-aUsamljeni događaj može se smatrati incidentom. Ako se stečeno iskustvo upotrijebi za ponavljanje doživljenog na prepoznatljiv, ali uvijek novi način, na tragu smo građenja tradicije.

Simbolično, u godini koja u sebi krije pozivni broj grada Beograda, možete sudjelovati u stvaranju još jedne tradicionalne beogradske manifestacije. Guitar Art Expo 2011. bio je neizbježan poslije nesumnjivog uspjeha prošlogodišnjeg, nultog izdanja.

Međutim, ovaj sajam gitare i muzike uopče, prije svega je potreba ovdašnjih muzičara, poštovaoca dobrog zvuka i kompanija koje se trude da im olakšaju život.

Manifestacija će se i ovoga puta odigravati u hotelu Continental, u sličnom treminu, od 10. do 13. 02. 2011.

Izlagačima će na raspolaganju ovoga puta biti nešto proširen prostor, s posebno izdvojenom salom za graditelje klasičnih gitara kako bi se i ovi plemeniti instrumenti mogli nesmetano probati.

U centralnom dijelu izložbenog prostora biti će postavljena bina predviđena za nastupe specijalnih gostiju, korporativne promocije i spontane svirke.

Za klinike, predavanja i posebne promocije na raspolaganju je sala «Le Club». Popis gostiju ovogodišnjeg Guitar Art Expo-a još uvijek nije konačan, ali na njemu se već nalaze:
Egberto Gismonti – Brazil
Radomir Mihajlović Točak - Srbija
Vlatko Stefanovski - Makedonija
Saša Ranđelović Ranđa - Srbija
Mariza – Portugal
Damjan Pejčinoski – Makedonija
Zoran Starčević – Srbija
Josip Joza Boček - Srbija
Thomas Zentawer – Njemačka
Primož Grašič - Slovenija
Dave Goodman - Kanada
Gregh Koch - SAD

Nastavlja se i tradicija takmičenja mladih umjetnika, ovaj put u tri segmenta: Guitar Player Free Style (pop, rock muzika), Jazz Guitar Player i Etno Guitar (za muzičare do 25 godina starosti).

Njihovo umijeće ocijenjivati će stručni žiri sastavljen od specijalnih gostiju festivala. Naravno, ni ove godine neće izostati virtuelni virtuozi, pa će Expo 2011. imati i svoje obavezno Guitar Hero nadmetanje.

Objavljeno 30.01.2011.

Vremeplov

Kao ljudska bića, moramo znati da nismo sami, da nismo ludi ili potpuno sišli s uma, da postoje ljudi koji osjećaju isto što i mi, žive kao i mi, vole kao i mi, koji su kao i mi…
Billy Joel