Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Guns ‘N Roses se u originalnoj postavi

Guns ‘N Roses se u originalnoj postaviGuns ‘N Roses se u originalnoj postavi vraćaju na svjetsku pozornicu – u travnju sljedeće godina nastupit će na poznatom Coachella festivalu...

Potvrđene su najava koju smo objavili o ponovnom okupljanju legenda rocka, grupe Guns ‘N Roses.

Bend će, naime, nastupiti na Coachella festivalu u Kaliforniji. Postavu će nakon dugo vremena ponovno činiti Axl Rose, Slash i Duff McKagan. Nekoliko neizravnih najava ovog događaja dobili smo kroz posljednjih par mjeseci.

Tijekom ljeta Slash je objavio da su on i Axl riješili probleme u odnosu, zatim je Nikki Sixx iz Motley Cruea rekao kako je ponovno okupljanje benda gotova stvar, a ovih se dana na premijeri novog Star Warsa diljem svijeta pojavio teaser s publikom na koncertima Gunsa.

U izvornoj su postavi zadnju put svirali 1993. godine u Buenos Airesu. Slash je odlučio napustiti bend 1996. godine, a 26. lipnja 2015. nastupio je i na zagrebačkoj Šalati.

Objavljeno 05.01.2016.

Vremeplov

Punk kao pokret možda i jest mrtav ali neke ključne zasade tog pokreta, tako zorno prisutne na riječkoj sceni, zasigurno nisu. Jer bez tih zasada, uobličenih u glazbenom antikonformizmu, u nepristajanju na diktat industrije zabave, u naglašenoj individualizaciji autorskog rukopisa, sve pod cijenu svjesna pristajanja na status marginaliziranog, teško da bi te scene ikad bilo.
Velid Đekić, riječki publicist i novinar