Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hard Place ponovno kreće s radom

Hard Place ponovno kreće s radomU nastavku vam donosimo tekst o ponovnom otvaranju zagrebačkog Hard Placea...

Nakon točno 50 dana pauze Hard Place ponovo kreće sa radom. Preselili smo na novu adresu (Ulica hrvatske bratske zajednice 4 - u sklopu Nacionalne Sveučilišne Knjižnice - kod Bandićevih fontana) i nadamo se da ćete nam se pridružiti na trodnevnom otvaranju!

Kako su stari Hard Place otvorili Bambi Molesters i bilo nam je sjajno tako smo i za otvorenje novog prostora zamolili naše stare prijatelje da nam zasviraju svoj svjetski surf rock i oni su pristali, pa ćemo slušati njihovu fenomenalnu svirku u četvrtak 20.02. od 20 sati.

Na drugom danu otvaranja novog prostora svojom sjajnom, vrućom i žestokom svirkom, u petak 21.02., će nas razveseliti Ballbreakers! Oni su jedan od ponajboljih AC/DC tribute bandova, što su dokazali već nebrojeno puta na našoj staroj adresi, a evo prilike da vidimo kako se snalaze na velikoj bini i da li će klub ”pucati po šavovima” kao što je to bilo uvijek kad oni sviraju u Hard Place-u. Iako Darko nimalo ne nalikuje Angus Youngu (dapače sušta je suprotnost) zasigurno Vas očekuje urnebesna zabava i hitovi iz svih faza legendarnih australskih rockera. (Obično se pojavi i lik sa gajdama!)

Trodnevno otvaranje novog kluba zatvara legendarni Mario Kovač sa svojim nevjerovatnim D.J. setom. Ove subote 22.02., pod nazivom Old School in New Place, Mario Kovač će svojim izborom glazbe razveseliti i rasplesati sve koji se nađu na podiju jer je njegova play lista toliko neodoljiva da posjetitelji ne mogu prestati plesati.

Da bi otvaranje bilo ”kako treba” upad na sva tri dana je free, a vel’ka Žuja 10 kuna! Vrata se otvaraju svaki dan u 20 sat, a svirke počinju iza 22 sata. Dođite provjeriti kao Vam se sviđa novi prostor, novi stage, razglas, light i stare (mlade) konobarice, a od ponedjeljka možete od 9 sati ujutro popiti i kavu, razgledati našu bogatu kolekciju memorabilija, zagirati fliper ili bilijar i razmijeniti iskustva od proteklog vikenda.

Objavljeno 20.02.2014.

Vremeplov

Nekada je sve bilo puno sporije, puno romantičnije.
Srećko Cuculić, riječki književnik