Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

HGF Session u Hard Placeu

HGF Session u Hard PlaceuU srijedu 30.12.2015. tri sjajna i žestoka benda zasvirat će na posljednjem ovogodišnjem HGF Sessionu u Hard Placeu u Zagrebu...

Stim je ludbreski bend heavy, groove, modern, metal bend koji je počeo ne tako davne 2010 godine. U početku su svirali obrade pjesama Metallice i Iron Maidena, te nastupali na motorjadama. Početkom 2013 kreću s radom na autorskim stvarima, a album ”Primal”, objavljen je ove godine.

Rum Smugglers je 4-piece band iz Zagreba. Sviraju thrash s primjesama raznih žanrova i trenutno su fokusirani na rad na novim autorskim stvarima. ”Prvi smo hrvatski pirate metal i nedamo nikom da kaže drukčije. Dosada smo odradili mnogobrojne koncerte, a posljednji nam je bio u Šibeniku na Hazardous Open Air Metal Festivalu u rujnu 2015. Objavili smo trostruki split EP s USA bendovima Skogfodt i Lords of the Drunken Pirate Crew, te demo album 2015.godine pod imenom Hemp Rope Justice.’’ poručuju Smugglersi.

Bend Chains Of Suffering postoji od 2009. godine, a osnovali su ga braća Ivančan, Robert (lead gitara) i Leo (bas gitara i vokal). Krenulo se prvo sa coverima pjesama, i 2011. godine bendu se pridružuje Zdravko ”Raga” Ranogajec (bubnjevi). Nakon što se Raga pridružio bendu počeli su sa autorskim stvarima i sa daljnjim coverima Slayera, Pantere, Megadetha, Metallice. 2014.g bend je napravio prvu pjesmu pod imenom Chains of Suffering i time se okreću autorskom radu. Početkom 2015.g bendu se pridružuje Dino Pečenjev (ritam gitara). CoS ima brojne nastupe, oni od važnijih su: 8. demo festival u Zaprešiću i osvojio je nagradu sa najviše glasova publike kao najperspektivniji bend, nakon toga su nastupali na 19. HGF festivalu, nekoliko motorijada i klupskih svirki.

Upad je free, svirka počne oko 21:30.

Objavljeno 29.12.2015.

Vremeplov

Nisam baš želio slavu. Htio sam biti odličan u tome što radim.
Ray Charles