Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hit Dubioza Kolektiva „U.S.A.“ najavljuje novu sezonu višestruko nagrađivane serije „Kad padne mrak“

Hit Dubioza Kolektiva „U.S.A.“ najavljuje novu sezonu višestruko nagrađivane serije „Kad padne mrak“Veliki hit Dubioza Kolektiva „U.S.A.“ pjesma je kojom se najavljuje nova, peta sezona višestruko nagrađivane serije „Kad padne mrak“.

„I am from Bosnia, take me to America, I really want to see Statue of Liberty, I can no longer wait, take me to United States, Take me to Golden Gate, I will assimilate“ – početna je strofa Dubiozine pjesme koja nosi trailer za petu sezonu megapopularne horor komedije o vampirima koji se odluče nastaniti u New Yorku. „Kad padne mrak“ ili u originalu „What We Do In The Shadows“ ogroman je televizijski hit, posebno hvaljen za casting i scenarij, koji je u svoje četiri sezone ulovio čak 17 Emmy nominacija, uključujući i one u kategoriji „Outstanding Comedy Series“. Najpoznatiji svjetski TV i filmski portal IMDb dodijelio mu je visokih 8.6, dok je na Rotten Tomatoes rating gotovo savršenih 98%. Nova, peta sezona premijerno će se početi emitirati 13. srpnja 2023. godine.

U godini u kojoj Dubioza Kolektiv slavi 20 godina rada jedna od njihovih najpopularnijih pjesama ponovo istrčava u prvi plan. Singl „U.S.A.“ originalno je objavljen na albumu „Wild Wild East“ objavljenom 2011., dok je pripadajući videospot pogledan je na You Tubeu više od 18 milijuna puta.

Premijeru „Kad padne mrak“ Dubioza će dočekati na turneji. Kalendar benda u ovom trenu broji 27 datuma koji će dopunjavati u sljedećim mjesecima, a na njihovom putu naći će se Francuska, Češka, Španjolska, Češka, Poljska, Bugarska, Slovačka, Austrija Luksemburg, Švicarska i daleki Meksiko te nekoliko nastupa u zemljama regije. Publika u Srbiji moći će ih vidjeti na Arsenal festu i Nisvilleu, u Sloveniji stižu na Splash, Castle Kolpa i Overjam festivale, dok je za Hrvatsku rezervirana pulska Arena, u sklopu Adria Summer Festivala. Kompletan raspored može se vidjeti na službenim stranicama Dubioza Kolektiva.


Objavljeno 21.06.2023.

Vremeplov

Svirajte ono što ljudi vole i kroz to voljeti će i vas.
Jo Patti