Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno Pivo nakon Buzzococksa

Hladno Pivo nakon BuzzococksaZagrebački sastav Hladno pivo uz legendarne punkere Buzzcocks 24.03. na drugom ”Long Night” festivalu biti će nosioci glavnog programa koji će se održavati u velikoj sali Doma omladine Beograda, u organizaciji promotorske kuće Long Play, uz podršku Cockte.

Frontmen Mile Kekin kaže da se od Hladnog piva može očekivati ”potpuno drugačija set lista” u odnosu na nedavna dva koncerta u beogradskoj Hali sportova u prosincu, kada je promoviran aktualni CD album ”Svijet glamura” (2011).

”Ovaj put dolazimo u klupskom izdanju, znači bez kerefeka, ali zato s puno starih pjesama, prije nego što smo otkrili ’Svijet glamura’. Znači da publiku očekuje pivski ekstrakt. ’Long play + Long Night= play all night long’, ili barem dok nas organizator ne potjera s bine”, obećava Mile.

Hladnom pivu, regionalno poznatom po hitovima ”Pitala si me”, ”Nije sve tako sivo”, ”Samo za taj osjećaj”, ”Pjevajte nešto ljubavno”... pripala je čast da na ”Long Nightu” nastupe u velikoj sali Doma omladine na Cockta bini odmah poslije velikih Buzzcocksa, pionira pop-punka poznatih po klasicima ”Ever Fallen in Love”, ”Promises”, ”What Do I Get?”...

”Naravno da nam je jako drago da sviramo poslije legendarnih Buzzcocksa, jer to znači da legendarni Buzzcocks sviraju prije nas. A svi mi znamo šta to znači”, duhovito će Mile.

Objavljeno 11.03.2012.

Vremeplov

Važnost riječkih bendova bila je prije svega njihov značaj u Rijeci odnosno tadašnjoj socijalističkoj i samoupravnoj Jugoslaviji. Krajem sedamdesetih, u vrijeme punka, rad primjerice Parafa i Termita ili ljubljanskih Pankrta zasigurno bi bio zapažen i u Londonu, jer su to bili odlični bendovi u tom žanru.
Goran Lisica Fox, riječki glazbeni promotor