Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hladno pivo spremno za Beograd!

Hladno pivo spremno za Beograd!Posljednjih godina najpopularniji pank-rok bend iz Hrvatske Hladno pivo je na proljeće objavilo novi CD album ”Svijet glamura”, s koga su skinuti singlovi/spotovi ”Ezoterija” (za pola godine preko pola milijuna Youtoube pregleda!), zatim je slijedio nedavno ”Svijet glamura” i od prije nekoliko dana ”Fotoaparat”.

Momci iz zagrebačkog naselja Gajnice povodom ”Svijeta glamura” ove jeseni otisnuli su se na regionalnu dvoransku turneju ”Kud Pivo tud i ja”, na kojoj su svirali 07. 10. u Zagrebačkoj areni, 14. 10. u Splitskoj arena, a 02. 12. odlaze u Beograd.

Pjevač Mile Kekin, gitarist Zoran Subošic-Zoki, basist Krešimir Šokec-Šoki, bubnjar Mladen Subošic-Suba, trubač Stipe Mađor Božinović i klavijaturist Milko Kiš-Deda inzistirali su da u Beogradu opet sviraju u njima dragoj Hali sportova.

Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova u Beogradu u prodaji su i to po specijalnoj cijeni - početnih 1000 ulaznica košta samo 10e. Tko ne bude dovoljno brz platiti će kasnije 12e. Ulaznice se mogu naći na blagajni Doma omladine Beograda, i preko mreža Eventim i Card Service.

”Ulovili smo se za Halu sportova, jer je to odličan rock prostor! Svirali smo par puta u SKC-u, koji je isto super, ali Hala sportova ima jednu prednost - to je velika dvorana gdje se osjećaš kao u malo većem klubu”, objašnjava Mile.

Objavljeno 26.11.2011.

Vremeplov

Rock nije karijera, posao ili hobi... to je životna energija.
The Edge (U2)