Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hobby Horse u Močvari!

Hobby Horse u Močvari!Talijanski jazz trio Hobby Horse dolazi 27.10. 2021.protresti Močvaru i odvesti vas u nepoznato, tamo gdje još nikada niste bili. Svojom progresivom, eksperimentalnošću i crossoverom, Hobby Horse manifestiraju se kao poslanici nove talijanske jazz scene koja se veoma brzo razvija, a osim što okupira fensi mjesta, rado uranja i u underground rock i plesne klubove.

Dan Kinzelman (saksofon, klarinet, vokal, efekti), Joe Rehmer (kontrabas, vokal, efekti) i Stefano Tamborrino (bubnjevi, vokal, efekti), glazbenici su koji stoje iza ovog zaigranog imena, a tijekom 10 godina intenzivne aktivnosti Hobby Horsea, objavili su 6 albuma i dosegli veliki broj kilometara u petama nastupajući u klubovima i na važnim festivalima diljem Europe i SAD-a, uključujući Umbria Jazz, Jazzwerkstatt Graz, Sudtirol Jazz Festival, Ton Art Tirol, InJazz, Skylark Chicago, Jazz Estate Milwaukee i Ausland Berlin.

Njihova glazba izrazito je nepredvidiva mješavina stilova, talište glazbenih jezika u rasponu od slam poezije do techna, psihodelične bossanove, prog rocka, hip-hopa i komorne glazba. Kako bi se reklo – za svakoga ponešto! Prelazeći iz hipnotičkog i mantričnog drona u nasilne eksplozije buke, Hobby Horse vješto održavaju temeljni osjećaj ravnoteže, zajednički istražuju i otkrivaju nove zvukovne sfere, baš kao kad kipar manevrira prostornim mogućnostima, održavajući koherentnost prvotnog oblika, unatoč kontrastima na koje naiđe tijekom svog stvaralačkog putovanja.

Objavljeno 24.10.2021.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin